Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję prywatnego inwestora.

Napisany przez Nadja111
Cześć, szukam prywatnego pożyczkodawcy na kwotę 15000 euro. Jestem zatrudniony i mogę płacić miesięcznie ratę w wysokości 500 euro. Oferuję wysokie odsetki. Proszę bez sugestii typu idź do banku itp.

Napisany przez Cici
Brak propozycji, ale mimo to pytanie: Dlaczego bank nie chce udzielić kredytu? Czy istnieją dodatkowe zabezpieczenia? Do czego miałby być przeznaczony kredyt, na konsolidację długów?

Napisany przez Nadja111
Bank odmówił mi udzielenia kredytu, ponieważ pracuję dopiero 4 miesiące u mojego pracodawcy, co według nich nie jest wystarczająco długi okres. Chętnie wyjaśnię Państwu powód itp. drogą mailową. Jestem w sytuacji kryzysowej

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Wtedy najlepiej byłoby zaoferować wierzycielowi lub wierzycielom odpowiednią płatność ratalną i od razu przelać pierwszą ratę jako gest dobrej woli. Wszelkie inne działania to zasypywanie jednej dziury, otwierając nową.

Napisany przez Nadja111
To dla mnie nie ma znaczenia. Potrzebuję pieniędzy na zakup. Cały czas jeździłem do pracy z kimś, kto teraz już tam nie pracuje. Jazda wspólnie została odwołana, ponieważ ta osoba już tam nie pracuje. Nie mogę już dotrzeć do pracy publicznymi środkami transportu i musiałem zrezygnować z pracy

Napisany przez Alex [CryptoMod]
I to ma być od razu 15 000 EUR? Przepraszam, ale używane samochody można kupić znacznie taniej. A jeśli możesz spłacać 500 EUR miesięcznie, to możesz: 1. Zapytać sprzedawcę samochodów o raty (przy samochodzie za 2 000 EUR byłoby to tylko 4 miesiące) 2. W razie potrzeby wynająć samochód do czasu zakończenia okresu próbnego. Małe samochody są dostępne u popularnych wypożyczalni samochodów za 400-500 EUR miesięcznie bez limitu kilometrów

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata