Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Potwierdzenie finansowania budowy ??

Napisany przez Salvador
Cześć Kochane Forum, Jestem tu zupełnie nowy z ważnym pytaniem: Moja żona i ja + dwójka dzieci jesteśmy bliscy zakupu nieruchomości. Zaproponowana cena zakupu wynosi 320 000 EUR. Super nieruchomość/lokalizacja i stan. Doposażenie + własna praca 20 000/Grunderwerb 20 800/Notar 6400/niestety agent nieruchomości 15 232 EUR. Kapitał: 20 500 własny kapitał/10 000 Muskel Hyp./100 000 z Ib SH w drugim rzędzie (jeśli zatwierdzone) Teraz pytanie: Nasze dochody netto wynoszą 3890 EUR. Złożyliśmy ofertę w DSL i mamy też u IB SH. doradca dał zielone światło. Z czystej ciekawości sprawdziłem online mój wynik w Schufie i tu pojawia się moje zdenerwowanie: 90,66%/Brak negatywnych wpisów. Moja żona 97 + X % Niestety, z małego kredytu ratalnego w zeszłym roku złożyłem kilka wniosków o kredyt i nie tylko o warunki (wcześniej zawsze miałem 97 do 98 %, dopóki ostatecznie się nie zdecydowałem). Czy to może stać się dla nas kryterium decydującym???? Czekam na odpowiedź.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Salvador, nie, wszystko - co można przeczytać - jest w porządku i doskonale. Twój wynik 90% nie przeszkodzi w niczym, ten wynik nie wpłynie na warunki w żaden sposób.

Napisany przez Salvador
Dziękuję za INFORMACJĘ , jest to bardzo ekscytujące i powoduje bezsenną noc . Pochwała dla forum . Tutaj można zdobyć wiele informacji. TOP

Napisany przez NaTwoim13
Również dziękuję, miło to czytać. Bezsennie spędzone noce są zbędne, oraz gratulacje za wybór DSL Bank jako partnera bankowego.

Napisany przez Salvador
To brzmiało porządnie, a jeśli jesteśmy szczerzy, wybór jest dość ograniczony w przypadku wykorzystania kapitału własnego przy tej cenie zakupu. Co sądzisz o planie oszczędnościowym BHW Bausparer (na 35 lat o stałym oprocentowaniu)?

Napisany przez NaTwoim13
No cóż, początek jest zdecydowanie niepewny. W zasadzie oszczędzanie budowlane może mieć sens jako zabezpieczenie przed zmianami stóp procentowych, ale po pierwsze nie w połączeniu z kredytem kończącym się jednorazową spłatą, a po drugie wtedy zazwyczaj lepszym wyborem będzie oferta Neo oferowana przez Alten Leipziger. Zdecydowanie odradzam i to konsekwentnie wybór kredytu kończącego się jednorazową spłatą w DSL Bank przy skojarzeniu z BHW - z przyjemnością uzasadnię to na podstawie Państwa finansowania.

Napisany przez Salvador
Okej, w takim razie jestem ciekawy? Potrzebujesz podstawowych informacji?

Napisany przez Hilfe
Niestety, finansowanie jest zbyt ograniczone

Napisany przez Salvador
W jakim stopniu?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Salvadorze, jaki oprocentowanie otrzymałeś? Powinno być ono znane, skoro jest „zielone”, jak piszesz? Wydaje mi się, że wynik 90% ma wpływ na warunki. Ale może masz tu szczęście.

Napisany przez Salvador
Oprocentowanie mieszane**: 1,74% / 1,87%

Napisany przez NaTwoim13
Przepraszam, mieszanina wszystkich 3 elementów (kredyt kończący się w DSL Banku na 20 lat, wykup z planu oszczędnościowego mieszkaniowego oraz środki pomocowe od państwa ISH) musi być znacznie wyższa, uwzględniając kredyt związany z planem oszczędnościowym.

Napisany przez Salvador
Jest zawsze poczucie, że każdy ma zawsze najlepszą ofertę w kieszeni. Jak, jako konsumenci posiadający pewną wiedzę, możemy znaleźć właściwą ścieżkę?! Tutaj kręcą się maklerzy działający na zasadzie prowizji. Ale jak możemy odfiltrować „obiektywną i neutralną opinię”? Przecież nie podpisałem jeszcze nic i jestem wdzięczny za uczciwą pomoc.

Napisany przez NaTwoim13
Jeśli wybierzesz DSL Bank, każdy otrzyma za to prowizję, ponieważ działalność DSL Bank odbywa się wyłącznie za pośrednictwem pośredników, a matka - Postbank - również jest takim pośrednikiem. Jednak myślę, że to wcale nie jest potępiane. Mam już te informacje, dlaczego więc nie udostępnić ich wszystkim i wspólnie pomóc wybrać najlepsze finansowanie. Za to, co teraz podpisali, nie uzyskają żadnego wsparcia, co w sumie jest uzasadnione, jak już wcześniej im powiedziałem. Tego nigdy nie powinni podpisywać!

Napisany przez Salvador
Nie, nie krytykuję zasady. To jest w porządku. W przeciwnym razie nie miałbyś dostępu do tych warunków. Warunki ramowe zostały już podane w zarysie we wstępie. Ważne jest dla nas, aby nie wpadać w bańkę (czyli długoterminowa stabilna stopa procentowa jest pożądana) na 25 lat + maksymalna rata 1200 EUR. To właśnie nasz wymarzony Dom w sąsiedztwie, który nagle został zwolniony. Dlatego też nasz wkład własny jest niewielki – 20 500 EUR. Jakie informacje są potrzebne?

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Salvador pisze: W jaki sposób?
Czy użytkownicy mają od ciebie wyraźną zgodę na poruszanie negatywnych aspektów twojego finansowania?

Napisany przez Salvador
Proszę o to, to przecież nie jest zakup spodni, ale decyzja o długotrwałym skutku.

Napisany przez Salvador
Jeśli chcesz porozmawiać o moim budżecie domowym, muszę dodać, że moja żona niedługo (pracująca w sektorze publicznym) zwiększy swoje 20-godzinowe zatrudnienie i zarobi około 1000 netto więcej.

Napisany przez NaTwoim13
Łączna kwota 252 000 euro jest decydująca, płatna jednorazowo bez ewentualnej bezpośredniej spłaty, dokładnie po 20 latach z równoczesnym oszczędzaniem w kontrakcie oszczędnościowym w banku typu BHW. 252 000 euro / na okres 20 lat / oprocentowanie nominalne 1,74% / oprocentowanie efektywne 1,87% / opłata odsetkowa 336 euro / płatne jednorazowo w ramach kontraktu oszczędnościowego BHW / Przydział po 20 latach wraz z oszczędzaniem w wysokości 420 euro. 100 000 euro / w ramach ISH / środki pomocowe od państwa / rata 356 euro. Docelowa rata max 1150 euro. Kwestia niewielkiego wkładu własnego jest przynajmniej częściowo rekompensowana przez środki zabezpieczenia z tytułu ISH (kapitał cudzy). Na początek chcemy skoncentrować się na planie finansowym, od którego gorąco odradzam. Raczej polecam wybrać kredyt na 20 albo 25 lat z konkurencyjnym oprocentowaniem, zwłaszcza z początkową spłatą kapitału (kredyt ratalny), pozostawiając pozostałą kwotę do spłaty po 20 lub 25 latach, którą można zmniejszać w kolejnych latach poprzez dodatkowe spłaty, a która po 20 lub 25 latach może nie stanowić już ryzyka. Oczywiście ważne jest również poznanie Państwa obecnych przychodów i wydatków, jak również wielkość gospodarstwa domowego w stosunku do liczby osób oraz ich wieku, ale jeśli doradca zielonego światła nie zamienił w czerwone, to powinno to być w porządku.

Napisany przez NaTwoim13
Hermueller, uważasz negatywne aspekty z perspektywy każdej osoby. Czy to faktycznie jest takie, czy też decyduje o tym indywidualnie sam nabywca, odnosząc się do swojego osobistego podejścia i stylu życia.

Napisany przez Salvador
Otóż podstawy finansowania domowego zostały zatwierdzone przez obie banki. Obydwoje mają po 30 lat (zatrudnienie na czas nieokreślony). Moja żona powróciła do pracy, dochód rośnie. Dzieci mają 3 i 5 lat. Planowanie rodziny zakończone. Dochód netto rośnie, choć koszty związane z dziećmi będą wzrastać. Pracuję w firmie od 15 lat i otrzymałem samochód służbowy, co pomaga minimalizować ryzyko związane z nieprzewidzianymi kosztami. Mam również inną ofertę od tego samego doradcy, bez elementu BHW. Nie mam go jednak przy sobie. Więcej informacji później. Pozdrowienia.

noelmaxim pisze: Hermueller, mówisz o rzekomo negatywnych aspektach z perspektywy każdej osoby. Czy faktycznie tak jest i czy rzeczywiście ma to znaczenie, zależy jak zawsze od indywidualnego podejścia kupującego opartego na jego osobistym nastawieniu i stylu życia. Prawda?
Po prostu nie chcesz tego zrozumieć, ponieważ zależy ci na prowizji brokerskiej.

Napisany przez NaTwoim13
Hermueller, teraz chodzi przede wszystkim o uczestnika technicznego, ok? Byłem już z nim na prywatnej rozmowie i wszystko szło dobrze, zdecydowałem się ocenić jego sytuację we wszystkich aspektach i pomóc mu w ten sposób, a ty znowu zaczynasz od rozmowy ze mną, a przede wszystkim od prowizji?? Czy masz coś jeszcze produktywnego i pomocnego do przekazania?

Napisany przez Hilfe
Salvador pisze: Zawsze ma się wrażenie, że każdy ma zawsze najlepszą ofertę w kieszeni. Jak możemy, jako konsumenci, znaleźć właściwą drogę, mając pewną wiedzę? Tutaj roi się od pośredników działających na zasadzie prowizji. Ale jak możemy odfiltrować obiektywne i neutralne opinie? Jeszcze nic nie podpisałem i będę wdzięczny za uczciwą pomoc.
Absolutnie rozumiem, że jesteś zdezorientowany. Niestety mogę z czystym sumieniem polecić tylko pośrednika @bankkaufmann. Pozostali bardziej przypominają magików. Obiecują wiele za powietrze.

Herrmueller pisze: Nie chcesz tego po prostu zrozumieć, ponieważ polegasz na prowizji pośrednictwa.
I każdy, kto czyta Twoje posty tutaj, zdaje sobie z tego już dawno sprawę.

Napisany przez cxf2000
noelmaxim pisze: Byłem już z nim na prywatnym czacie i wszystko było w porządku, zdecydowałem się zrozumieć jego sytuację z perspektywy wszystkich
... szkoda; powinieneś był zostawić swoje wpisy w spokoju

Napisany przez NaTwoim13
cxf2000, co masz na myśli?

Napisany przez vision
Hilfe pisze: Niestety mogę z czystym sumieniem polecić tylko pośrednika @bankkaufmann.
To teraz nie jesteś poważny? Naprawdę przeczytałeś uważnie posty Bankkaufmanna? Często nie wiadomo, w jakim jest wszechświecie. Tylko po to, aby zemścić się na komuś, kierujesz TE tam świadomie? To naprawdę mocne. Chodzi ci o TE czy o swoją zemstę? Spójrz pod hasło odwołania. Bankkaufmann jako pierwszy napisał: Jesteście tu nie w swoim miejscu! A co się stało? Tysiące postów, przekształciła się w platformę prawników.

vision pisze: To teraz nie jest twoje poważnie? Czy przeczytałeś naprawdę posty Bankkaufmanna? Często nie wiadomo, w jakim obecnie jest wszechświecie. Tylko po to, żeby narazić na szwank, wysyłasz TE tam z oczami otwartymi? To naprawdę ciężkie. Czy chodzi ci o TE czy o kampanię zemsty?
Chciałbym się odnieść do tego: Tak, Bankkaufmann ma co najmniej tyle moralności, że mówi użytkownikowi, gdy coś idzie źle i nie widzi wszystkiego jako najlepsze warunki....

Salvador pisze: W jaki sposób?
Prawdopodobnie dlatego, że kapitał własny nawet nie wystarcza na koszty dodatkowe. Czy wiecie, jakie dodatkowe koszty związane z utrzymaniem Was czekają? Ogrzewanie/prąd/woda/ścieki/podatek od nieruchomości/ubezpieczenie itp. ?

Napisany przez Blume0815
Oprocentowanie mieszane**: 1,74% / 1,87% Stopa procentowa jest bardzo wysoka. Jest nawet wyższa niż to, co obecnie płacą samozatrudnieni (a to i tak mają ciężko). Jesteście oboje zatrudnieni na etacie? W takim razie wasza stopa procentowa powinna wynosić gdzieś pomiędzy 0,89 a 1,20%, zgodnie z średnią. Oczywiście okres wiązania oprocentowania i kapitał własny mają znaczenie, ale jak się zdaje, to również nie różni się znacząco od średniej. Na waszym miejscu spróbowałbym jeszcze raz negocjować warunki lub zasięgnąć alternatywnych ofert od innych banków.

Napisany przez NaTwoim13
Przepraszam, ale mamy tutaj okres zabezpieczenia stopy procentowej na 20 lat. Stopa procentowa jest świetna, ale model finansowania z jednorazową spłatą na końcu jest słaby.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Przy korzystnym oprocentowaniu należy od razu zacząć spłacać kredyt i unikać pożyczek z naliczaniem odsetek kapitałowych, w których przez wiele lat płaci się tylko odsetki, a później rozpoczyna się spłatę kapitału. Nie rozumiem ludzi, którzy przy oprocentowaniu na poziomie 1,xx% uważają to za złe.

Napisany przez NaTwoim13

W kontekście korzystnych oprocentowań należy spłacać bezpośrednio i nie brać [url]kredytu[/url] z kapitałem zapadalnym, gdzie przez wiele lat płaci się tylko odsetki, a dopiero potem rozpoczyna spłatę.
Nie rozumiem ludzi, którzy przy oprocentowaniu na poziomie 1,xx% mówią, że to źle.

Nawet jeśli nie jestem zwolennikiem modelu z kapitałem zapadalnym dla prywatnych użytkowników, uważam, że w kontekście korzystnych oprocentowań byłoby to najbardziej sensowne.
Z uwagi na niskie oprocentowanie, powinniśmy i powinniśmy spłacać więcej, tak, ale okres niskich stóp procentowych uzasadnia najbardziej model z kapitałem zapadalnym, ponieważ różnica między stopą odsetkową a stopą zwrotu z inwestycji jest mniejsza.

Napisany przez Salvador
Dzień dobry, mam nadzieję, że tutaj wszystko idzie normalnie Jak to często bywało, wczoraj było bardzo gorąco. Podsumowując, chciałbym zakładać zabezpieczenie na poziomie 20+ procent. Jestem raczej ostrożny pod względem osobowości. Produkt ostateczny oferuje mi 35 lat, a potem już koniec zabawy. Oczywiście, po przydzieleniu spłata również jest solidna, ale można ją obliczyć.

Czy wiecie już, jakie dodatkowe opłaty będą na Was spadać w związku z utrzymaniem? Ogrzewanie/ prąd/ woda/ ścieki/ podatek od nieruchomości/ ubezpieczenie itp.?

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Salvador, Przepraszam, ale ile kosztuje to zabezpieczenie przed odsetkami? 20 lat tylko płacisz odsetki, żadnej bezpośredniej spłaty, a następnie kupujesz 2,35% w ciągu 20 lat? Placisz odsetki w wysokości 1,74% przez 20 lat i nie otrzymujesz nic w ramach umowy oszczędnościowej, a ponadto płacisz co najmniej 2.520 euro prowizji. Oznacza to, że nie ma efektu spłaty kapitału.

Napisany przez Salvador
Ogrzewanie: Olejowe = Koszt przy obecnych cenach około 1600 EUR rocznie. Prąd 90 EUR, podatek gruntowy 210 EUR rocznie / ubezpieczenie całkowite 56 EUR miesięcznie. Woda i ścieki nie mają wartości.

Napisany przez Salvador
Kto gwarantuje oprocentowanie na poziomie 2,35% lub niższym przez 20 lat?

Napisany przez NaTwoim13
Nie ma potrzeby osiągania tej stopy procentowej, ponieważ ze względu na utratę odsetek stopa procentowa od oprocentowania odsetek do oprocentowania lokaty przez 20 lat w porównaniu z pożyczką/ostatnim saldem w wysokości 252 000 euro po odjęciu salda w budżecie mieszkaniowym powinna być znacznie wyższa niż graniczna stopa, uwzględniając wówczas stopę oprocentowania efektywnego, a nie nominalną.

Salvador pisze: Ogrzewanie: Ogrzewanie olejowe = Koszty przy obecnych cenach około 1600 EUR rocznie. Prąd 90 EUR, podatek gruntowy 210 EUR rocznie / ubezpieczenie kompleksowe 56 EUR miesięcznie. Woda i ścieki nie mają wartości.
Ok, dzięki, mam jeszcze jedno pytanie: Ile lat mają ogrzewanie i dach?

Napisany przez NaTwoim13
Panu Müllerowi, mała wskazówka, lub moje spojrzenie. Użytkownik zamierza kupić i (tak mi się wydaje) ma na to środki oraz zdaje sobie z tego sprawę. Mam wrażenie, że użytkownikowi chodzi teraz wyłącznie o pomoc w znalezieniu najlepszego planu finansowania i prosi o nasze wsparcie. Kwestionowanie tego zamiaru w tej fazie byłoby raczej przeszkodą, utrudniając możliwość efektywnej pomocy. Salvadorze, proszę skorygować moje założenie, jeśli się mylę i jeśli zasadniczo chcieliby Państwo jeszcze raz poddać ten zamiar pod wątpliwość.

Napisany przez NaTwoim13
Dodatkowe pytania: 1) Co dzieje się z dodatkiem budowlanym dla rodzin z dziećmi? 2) Czy planują dodatkowe spłaty? 3) Czy można przewidzieć, że stawka odsetkowa i kapitałowa zostanie zwiększona w ciągu lat? 4) Czy otrzymują Państwo świadczenia majątkowe od pracodawcy? 5) Jaki jest oprocentowanie funduszy pomocowych stanu ISH i jak długo trwa okres zapewnienia stałej stawki odsetkowej?

noelmaxim pisze: Herrmüller, mała wskazówka, a raczej moje spojrzenie. OP kupi i może sobie na to pozwolić (tak mi się wydaje) i prawdopodobnie już to dla siebie obliczył. Mam wrażenie, że OPowi chodzi teraz wyłącznie o pomoc w znalezieniu najlepszego planu finansowania i życzy sobie tutaj naszego wsparcia. W tej fazie kwestionowanie tego zamysłu lub stawianie pytań byłoby raczej utrudnieniem w strukturze pomocy. Salvadorze, proszę mnie poprawić, jeśli się mylę i jeśli chcielibyście ponownie rozważyć ten zamysł pod względem fundamentalnym.
Nie chcesz tego zrozumieć, ponieważ jesteś uzależniony od prowizji pośrednictwa!!!

@ Salvador Czy zauważyłeś, jak sprawy mają się tutaj na forum? Pośrednik jest już blisko zamknięcia umowy, a potem nagle zaczyna prosić o odstąpienie od całościowego spojrzenia na projekt..... Zastanawiasz się dlaczego? Oczywiście Noelmaxim teraz chce skupić się na fazie końcowej, zrozumiałe...…. Jednakże powinieneś dokładnie przeanalizować przepływy płatności na przyszłość. Kiedy konieczna będzie nowa wymiana ogrzewania, kiedy trzeba będzie wymienić dach, czy jestem w stanie odpowiednio odkładać środki do tego czasu, nie ograniczając przy tym swojego stylu życia? Co z przyszłością, czy chcę sprzedać właśnie spłacony Dom na starość, czy mogę jednocześnie opracować rozsądną emeryturę, która umożliwi mi później utrzymywanie domu nawet po przejściu na emeryturę. Wszystko to są kwestie, które doświadczonemu maklerowi finansowemu w zasadzie nie zawracają głowy, nie ma to dla niego znaczenia, jak wygląda Twoja przyszłość. Nie chodzi o to, żebyś nie realizował swojego projektu, to jedynie moje doświadczenie, co jeszcze może być istotne oprócz tego, czy dzisiaj finansowanie wydaje się być realne.

Napisany przez NaTwoim13
Herrmueller pisze: Nie chcesz tego zrozumieć, ponieważ jesteś zależny od prowizji pośredników !!!
Pozwólmy TE mówić! Może się mylę, a wtedy będzie twoja kolej. Będę od teraz również - jeśli nie jest to oczywiste - zapytywać się wcześnie u TE, aby można było pomóc i wesprzeć bardziej celowo. Jeśli wszyscy będą to przestrzegać, może nam uda się działać bardziej uporządkowanie, pomocniej dla TE i zgodniej z jego życzeniami oraz być może stworzyć więcej pokoju. Nie jestem na to zależny, szanowny Herrmiueller, ale po dobrej pracy i wsparciu dla TE byłaby możliwa! W przeciwnym razie ktoś inny otrzymałby je z gorszym pomysłem. Postaram się opracować lepszy plan, przede wszystkim jednak, aby zaspokoić życzenia TE.

noelmaxim pisze: Pozwólmy TE się wypowiedzieć! Być może się mylę i wtedy przychodzi twoja kolej. Będę od teraz - jeśli nie jest to oczywiste - wczesniej pytał TE, aby można było udzielić bardziej ukierunkowanej pomocy i wsparcia. Jeśli wszyscy się tego trzymają, może nam się udać pomagać bardziej zorganizowanie i skutecznie w sposób odpowiadający życzeniom TE i być może stworzyć więcej pokoju. Uzależniona od tego, droga Pani/Herrmiueller, ale po dobrej pracy i wsparciu dla TE byłoby to możliwe! W przeciwnym razie oferowane to komuś z gorszym projektem. Postaram się opracować lepszy projekt, ale przede wszystkim spełnić życzenie TE.
Nie chcesz tego zrozumieć, bo jesteś uzależniony/a od prowizji pośrednictwa !!!

Napisany przez NaTwoim13
Herrmueller pisze: @ Salvador Czy zauważasz, jak sprawa wygląda tutaj na forum? Pośrednik jest na progu zamknięcia transakcji, a teraz ktoś prosi o odstąpienie od względów na całokształt projektu... Dlaczego tak? Oczywiście Noelmaxim chce teraz skupić się na fazie zakończenia, to zrozumiałe... Ale powinieneś również dokładnie przyjrzeć się przepływom pieniężnym na przyszłość. Kiedy będzie potrzebna nowa ogrzewanie, kiedy nowy dach, czy będę w stanie odkładać odpowiednią kwotę do tego czasu, nie rezygnując z mojego stylu życia? Co z emeryturą, czy chcę sprzedać właśnie spłacony Dom w późniejszym wieku, czy też mogę jednocześnie budować rozsądną emeryturę, która pozwoli mi serwisować Dom później z moją rentą. Wszystkie te kwestie są completne nieważne dla doświadczonego doradcy finansowego, nie martwi go, jak będzie wyglądać twoja przyszłość. To nie jest sugestia, aby zrezygnować z projektu, ale moje doświadczenie, co jeszcze jest istotne oprócz tego, czy finansowanie dzisiaj wydaje się możliwe.
Herrmueller, przecież prosiłem autora wątku o wypowiedź na ten temat. Natychmiast się wycofuję, a ty możesz go przekonywać! Dlaczego nie możesz poczekać??? Co do zamknięcia transakcji, raczej zamknąłbym ją dalej (co za śmieszność!!!), doradzając autorowi wątku prywatnie, bo byliśmy już na tym etapie. Dlaczego, o co mi chodzi, wracam z autorem wątku tutaj, skoro obawiam się twoich niekompetentnych wpisów i twojego absurdalnego zadania namawiania autora wątku ze względu na moją chciwość? Jaki jest sens? Spróbuj przeczytać tytuł wątku i przewidzieć życzenie i intencje autora? Zbudowałem już most między nami, zapytałem autora wątku, czego pragnie, dlaczego teraz nie poczekasz na jego odpowiedź? Herrmueller, wystarczy już! Napisz do niego prywatną wiadomość, zwolnij przede mną, i zaczekaj na decyzję autora? Nie mamy nawet szansy odpowiedzieć strukturalnie na jego pytania i pomóc mu?!?!

noelmaxim pisze: Herrmueller. poprosiłem właśnie TE o zajęcie stanowiska w tej sprawie. Wracam więc od razu do tyłu, a ty możesz go bardzo chętnie przekonać!! Dlaczego nie możesz zaczekać??? Co do tego, zamykam worek wcześniej (co za śmiesznizna!!!), udzielając dalszych prywatnych porad TE, bo już byliśmy na tym etapie. Dlaczego, gdyby mi na tym zależało, skierowałbym TE z powrotem tutaj, gdzie muszę obawiać się twoich niekompetentnych wpisów i wypaczonego polecenia przekonania TE do żądzy? Co za nonsens? Przeczytaj chociaż tytuł wątku i przewidz, jakie są życzenia i intencje TE? Przecież właśnie postawiłem ci most, zapytałem TE, czego pragnie, dlaczego teraz nie oczekujesz na jego odpowiedź? Herrmueller, to już wystarczy! Napisz do niego prywatną wiadomość, wypuść przede wszystkim mnie i poczekaj, co TE chce? W ogóle nie mamy okazji skoncentrować się na odpowiedziach na jego pytania i pomocy dla niego?!?!
Ty nie chcesz tego zrozumieć, bo jesteś zależny od prowizji pośrednictwa !!! Dla innych użytkowników: Po tym, jak zdałem sobie sprawę, że wszelkie logiczne argumenty u Noelmaxim giną gdzieś po drodze, bądź też mają zostać rozwodnione długimi odpowiedziami, mam teraz tylko standardową odpowiedź.

Napisany przez NaTwoim13
Hermueller, twoje działania absolutnie mnie już nie rozumieją! Czy naprawdę nie potrafisz dostrzec związków między faktami i skutecznie je usystematyzować zgodnie z intencją TE? Przede wszystkim, daję szansę twoim intencjom, pozwalając TE zdecydować lub pytać, czego sobie życzy? Chcę uświadomić TE, we współpracy z wami, aby nie tworzył tego konceptu i co do twoich prowizji, konceptu, gdzie dochód jest podwójny, co jest w porządku, jeśli jest uzasadnione, ale tu, w przypadku 20-letniego wygasa, zupełnie nie, a jednak powinieneś skłonić go do zastanowienia się nad tym pomysłem swoją nieufnością, ale najpierw musisz się do tego upoważnić???? Czy naprawdę sądzisz, że ma więcej sensu odstraszyć go, zadając mu pytania bez pytania, na które od dawna już znalazł odpowiedzi, podczas gdy jednocześnie rysuje zły koncept, zamiast odpowiedzieć na jego pytania i zająć się powodem otwarcia wątku, pomagając mu skoncentrować się na tym, co już dawno zdecydował, a gdyby nie to, co najmniej poczekać na odpowiedź na moje pytanie, które zadałem w twoim imieniu? Czy w ogóle zauważasz, w jakiej fazie jest TE i o co mu w końcu chodzi oraz że należy mu się to spełnić, zanim zniechęci się go nieproszone gadanie?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata