Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam kredytu.

Napisany przez Liebegott1984
Cześć. Szukam inwestora, który mógłby udzielić mi pożyczki w wysokości 2 500 euro. Miesięczna rata wynosiłaby 200 euro. Moje wynagrodzenie netto wynosi 1350 euro, a mój kontrakt pracy jest na czas nieokreślony. Pozdrawiam

Napisany przez EasyD
Jakie możliwości z perspektywy forumowej społeczności mogą pojawić się tutaj, których np. bank lub dostawca usług finansowych nie jest w stanie zaoferować?

Dzień dobry. Banki odrzucają moje wnioski, ponieważ mam nadal negatywne, chociaż spłacone wpisy. Nie mam pojęcia, co może zrobić dostawca usług finansowych. Trafiłem tutaj poprzez wyszukiwarkę Google w poszukiwaniu kredytu od osób prywatnych. Pozdrawiam

Napisany przez 2utopus
Jakie zabezpieczenia możesz zaoferować? Na co przeznaczone są te pieniądze? Dlaczego przez ostatnie 12 miesięcy nie zaoszczędziłeś po prostu 200 euro na ratę? (Jeśli to nie było możliwe, dlaczego miałoby to być możliwe w przyszłości?)

Cześć. Jedynym zabezpieczeniem byłoby moje ubezpieczenie na życie lub emerytura Riester, którą można wypłacić. Pieniądze są przeznaczone na zakup używanego samochodu oraz spłatę mniejszych rachunków, które spłacam małymi ratami. Ale najlepiej byłoby mi spłacić w ratach. Od lipca, dzięki drugiej pracy, mogę udźwignąć te 200 euro. Pozdrawiam

Napisany przez EasyD
Czy już zbadali Państwo możliwość uzyskania pożyczki przy zabezpieczeniu polisy?

Nie, bo ja również nie wiem, co to jest.

Napisany przez EasyD
Piszą, że posiadają między innymi ubezpieczenie na życie. W związku z tym zazwyczaj powinni mieć również możliwość skorzystania z pożyczki od ubezpieczyciela bez problemu. Bez problemu, ponieważ ubezpieczyciel ma jako zabezpieczenie kapitał z umowy. Stopa procentowa jest zazwyczaj gorsza niż w przypadku zwykłego kredytu prywatnego i dlatego nie jest to pierwszy wybór w razie potrzeby. Ale jako rozwiązanie awaryjne chociaż pomysł.

Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata