Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: inwestycja w nieruchomości

Napisany przez philmo
Cześć drodzy ludzie, jestem tutaj nowy i chciałbym zapytać, czy ktoś miał doświadczenie z Fairmoney. Byłem u nich na spotkaniu doradczym, gdzie powiedziano mi, że inwestycja kapitałowa w nieruchomości związane z opieką zdrowotną jest dobra. Co o tym sądzicie?

Napisany przez 2titan1981
Zawsze dobrze jest mieć inwestycje. Pytanie brzmi, czy jest to odpowiednie dla samego siebie. Co chce się osiągnąć poprzez inwestycję, a przede wszystkim czego nie chce. Powinno się to wiedzieć jasno zanim rozpocznie się rozmowę.

Napisany przez StefanS
Cześć Philmo, Pamiętaj zawsze, że pośredniczone nieruchomości są zawsze droższe, ponieważ pośrednik musi/musi gdzieś zostać zapłacony. Koniec końców zawsze płacisz Ty. Istnieją z pewnością dobre nieruchomości pośredniczone, ale moje doświadczenie pokazało, że zawsze opłaca się długoterminowo dokładnie analizować i porównywać każdy obiekt. Mogę Ci polecić zdobycie solidnej wiedzy w tym zakresie. Błędna inwestycja może bardzo cię drogo kosztować, a nie musi tak być. Miałem kilku klientów z podobnymi sytuacjami. Jeśli masz konkretne pytanie, skontaktuj się z nami. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata