Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie pieniędzy.

Napisany przez Ramona26
Cześć, Czy jest ktoś, kto mógłby mi pożyczyć pieniądze lub udzielić rodzaju kredytu?! Rozstałam się z mężem kilka miesięcy temu i teraz potrzebuję pieniędzy, aby w pełni stanąć na własne nogi, w tym zakupu niektórych rzeczy! Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby się ktoś zgłosił! ☺

Napisany przez KleinerFritz
Najprawdopodobniej najtaniej wyjdziesz, jeśli zapytasz w swoim kręgu znajomych (rodzice, krewni, brat/siostra, przyjaciele) i umówisz się na prywatny kredyt. Dopiero wtedy poszedłbym do banku. O jaką kwotę mniej więcej chodzi?

Napisany przez Ramona26
1000 euro! Niestety, nie mam nikogo, kto mógłby mi pożyczyć! Rodzice się mną nie zajmują, ani moim małym! A od męża się już rozstałam! Naprawdę nie wiem co robić dalej!

Napisany przez Ramona26
Jednak 1000 to już mało, lepiej byłoby 1500! Niestety teraz mam wpisy w Schufa, za które jest odpowiedzialny mój mąż! Dlatego teraz jestem zmuszony/a szukać kogoś tutaj, kto mi pomoże

Napisany przez 2utopus
Poradnictwo dla dłużników? Urząd ds. dzieci i młodzieży? Zaliczka alimentacyjna? Sklep z artykułami używanymi?

Napisany przez KleinerFritz
W każdym razie powinieneś zająć się tematem alimentów, nie znam się na tym zbyt dobrze, ale powinieneś mieć do tego prawo!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata