Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie pożyczki.

Napisany przez MHPRXBOH
Cześć, Przechodzę teraz przez trudny okres i potrzebuję pożyczki. Potrzebuję 3 000€, aby spłacić kilka zaległości z przeszłości. Jeśli raty będą niskie, oprocentowanie może być wyższe. Zarabiam około 1 800€ netto miesięcznie, ale potrzebuję również około 1 200€ do życia, co sprawia, że trudno jest mi zaoszczędzić 3 000€ i spłacić je od razu. Czy ktoś mógłby udzielić mi prywatnej pożyczki?

Napisany przez 2utopus
1800-1200=600 3000/600=5 Monate Ale dlaczego nagle spłacać? Dlaczego nie płacić co miesiąc, jak to możliwe? I dlaczego tak pilnie?

Napisany przez MHPRXBOH
Ponieważ niestety nie mogę skorzystać z raty, a mam termin do spełnienia... dlatego jest to niestety bardzo pilne.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Czemu masz termin. Co stoi za tym żądaniem?

Napisany przez Deadlef
Jak zawsze wiercicie ludzi pytając ich o to i owo.. Oni odpowiadają, bo myślą, że pomoże im to dostać tutaj kredyt, podczas gdy wy szukacie tylko innych rozwiązań..

Napisany przez tomy778
Oczywiście, ponieważ tutaj także dostaje się pieniądze. Ty też wierzysz w Mikołaja, Deadlef? Ludzie nie są w stanie zaoferować 0 zabezpieczeń, mają negatywną historię kredytową (co dla wielu mówi wszystko) i powinno się w nich po prostu ślepo wierzyć... Wolę więc przekazać pieniądze potrzebującym dzieciom tutaj w mieście....

Napisany przez Deadlef
tomy778 pisze: Jasne, bo tutaj też dostaje się pieniądze. Ty też wierzysz w Mikołaja Deadlefa? Ludzie nie potrafią zapewnić 0 zabezpieczeń, mają negatywną historię kredytową (co dla wielu mówi już wszystko) i należy im ślepo ufać... Wolę więc przekazać pieniądze bezpośrednio potrzebującym dzieciom tutaj w mieście....
Nie chodzi teraz o mnie, ale o odbiorcę.

Napisany przez Bitte
MHPRXBOH pisze: Dzień dobry Mam teraz bardzo trudny okres i potrzebuję pożyczki. Potrzebuję 3 000€ na spłacenie kilku długów z przeszłości. Jeśli raty są niskie, stopa procentowa może być wyższa. Zarabiam około 1 800€ netto miesięcznie, ale potrzebuję także około 1 200€ na życie, co sprawia, że trudno jest mi zaoszczędzić 3 000€ i spłacić je od razu. Czy ktoś może udzielić mi prywatnej pożyczki?
Już widziane. //Link wygasł

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata