- śr maja 08, 2019 9:01 pm
Cześć,
Po tym, jak popadłem w kłopoty z powodu mojej nieroztropności, a raczej zostalem w nie wplątany przez moją lepszą połowę, odebrałem jej kartę
i zatrzymałem nocne zasilanie automatów. Chciałem wziąć kredyt, aby uregulować swoje konto bieżące i jednocześnie sfinansować różne potrzeby, takie jak nowy kuchenka, pralka, proteza zębowa, samochód itp. Moim bank domowy trochę narozrabiał, patrząc na ruchy na koncie z ostatnich miesięcy, ale przynajmniej zasugerował mi różne kredyty online. Złożyłem wniosek o kredyt w Creditplus, dokumenty zostały mi wysłane, ale niestety teraz chcą ode mnie wyciągi bankowe z ostatnich 3 miesięcy zamiast jak to wyglądało na portalu internetowym - z ostatnich 4 tygodni. Od początku kwietnia jestem sam odpowiedzialny za wszystkie ruchy na koncie i nie wypłacam od razu 800 € w ciągu 3 dni, a jedynie najpotrzebniejsze wydatki, takie jak wynajem, ubezpieczenie, itp. Jednakże dwa miesiące wcześniej przedstawiają odmienny obraz. Mam stałą pracę w sektorze publicznym i nie mam negatywnych wpisów w rejestrze dłużników. Teraz moje pytanie: Czy powinienem w ogóle podpisać i odesłać wniosek czy lepiej od razu wyrzucić go do kosza? Czy istnieją dostawcy kredytów online, którzy zadowalają się zaświadczeniem o zarobkach czy również ci, którzy faktycznie chcą patrzeć jedynie 4-6 tygodni
wstecz na moje konto i nie przez całe miesiące?
Za pomocną odpowiedź byłbym wdzięczny
Kerwedidi