Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pytanie dotyczące kredytu w Targobanku

Napisany przez Huseyin
Cześć, miłego dnia. W tym tygodniu złożyłem wniosek kredytowy w Targobanku, a w czwartek zrobiłem identyfikację. Już w piątek dostałem list, że moje dokumenty zostały sprawdzone i odsetki zostały dostosowane. Jest także umowa do podpisania i odesłania. Teraz moje pytanie brzmi, czy mój kredyt został już potwierdzony, czy jak to działa. Nie do końca zrozumiałem :-) Dziękuję za odpowiedź

Napisany przez LeonvBach
Cześć Hüseyin, tak, twój kredyt został zatwierdzony na podstawie obecnego umowy kredytowej. W 99,9% przypadków nic już nie powinno pójść nie tak. Niektóre banki sprawdzają ponownie wynik oceny kredytowej przed wypłatą, ale również jest to tylko formalność, o ile nagle nie pojawią się negatywne wpisy ;-). Pozdrawiam, Leon

Napisany przez Huseyin
LeonvBach pisze: Cześć Huseyin, Tak, twój kredyt został zatwierdzony na podstawie obecnego umowy kredytowej. W 99,9% przypadków nie powinno już nic pójść nie tak. Niektóre banki sprawdzają jeszcze raz swoją ocenę kredytową przed wypłatą, ale to tylko formalność, dopóki nie pojawiły się nagle negatywne wpisy ;-). Pozdrawiam, Leon
Dziękuję za odpowiedź. Ale czy to w ogóle może iść tak szybko? W czwartek po południu zrobiłem identyfikację pocztową i od razu w piątek dostałem umowę do podpisania? Ostatnie pytanie, jeśli jutro ją podpiszę i odesłę, jak długo potrwa zanim ją wypłacą?

Napisany przez LeonvBach
Tak, zazwyczaj tak jest. Dla większości banków decydujące znaczenie ma tylko wynik w rejestrze Schufa oraz sytuacja dochodowa. Rejestr Schufa jest sprawdzany online w ułamkach sekund. Pracownik banku tylko rzuci okiem na dowód dochodów. Identyfikacja jest prawnie wymagana. PostID zostaje szybko przesłane do banku. W skrócie: Tak, konkurencja w bankach jest duża, starają się bardzo, żeby szybko zabezpieczyć kredyt z tobą, jeśli jesteś godny kredytu - co jest w twoim przypadku (w przeciwnym razie nie otrzymasz umowy kredytowej). Wypłata zależy od banku. Ale myślę, że powinno to zająć jedynie kilka dni, po otrzymaniu podpisanej umowy kredytowej.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Interesujące, jak dwaj zupełnie nowi użytkownicy prowadzą tutaj małą dyskusję, a jeden z nich robi reklamę Auxmoney.....

Napisany przez Deadlef
"

Interesujące, jak ci dwaj zupełnie nowi członkowie tutaj prowadzą małą dyskusję i jeden z nich robi reklamę Auxmoney.....

Ale to, co mówią, jest prawdą. I targobank rzeczywiście nie ma bezpośredniego związku z Auxmoney
"

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata