Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Zniżka za brak szkód na przyczepce samochodowej

Napisany przez Laubiator
Cześć, Chciałbym się dowiedzieć... mam samochód służbowy od około 8 lat, a dotychczas miałem zarejestrowany także drugi samochód oraz przyczepę samochodową. Ponieważ mój stary drugi samochód nie przeszedł ostatnio przeglądu technicznego i faktycznie nie jest mi już potrzebny, teraz będę go rejestrował. Mam od dawna ubezpieczenie samochodu, gdzie zawsze miałem 30% zniżki. Czy stracę teraz te zniżki? Czy pozostaną one w przypadku posiadania przyczepy samochodowej? Czy muszę ponownie zarejestrować samochód? Jeśli kiedyś nie będę miał już samochodu służbowego? Dziękuję za pomoc!!! Pozdrawiam

Re: Zniżka za brak szkód na przyczepce samochodowej

Napisany przez Reibold
Cześć Laubiator, Powinieneś zapytać swoje ubezpieczenie, jak długo pozostaną tam przechowywane lata bezszkodowe. To nie jest jednolicie uregulowane! Przyczepa sama w sobie nie ma klasy bezszkodowej, ale być może pomoże przechowywanie danych, jeśli pozostaniesz aktywnym klientem. Z poważaniem Alexander Reibold Niezależne doradztwo finansowe Neuburg an der Donau

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata