- czw maja 23, 2019 9:34 am
Cześć! Pilnie potrzebuję pieniędzy. Chodzi o sumę 6500€. Niestety zrobiłem wiele błędów i w ostatnich latach zaniedbałem wiele spraw, zostawiając pisma upominawcze nawet do momentu nakazów egzekucyjnych. Teraz chcę gruntownie wszystko zmienić. Zarabiam od 2200 do 2500€ netto miesięcznie, opłacam 590€ czynszu i 440 + 150€ miesięcznie za kredyt. Te 150€ od razu znika, to niewielki kredyt mojego banku, a 440€ to kredyt samochodowy, który trwa jeszcze 2,5 roku. Teraz spłaciłem wszystko, co mogłem, ale dostałem nakaz egzekucyjny, co prawdopodobnie jest powodem odrzuceń. Nawet próbowałem w Liechtensteinie i dzisiaj dostałem odmowę. Potrzebuję tylko tej jednej szansy. Sprzedałem wszystko, co mogłem sprzedać, a moja dziewczyna właśnie się do mnie wprowadza. Muszę jakoś opłacić te pisma upominawcze, aby wrócić na właściwe tory. Płacę również wysokie odsetki. Mam dodatkową pracę zarabiającą 300-500€ miesięcznie, ale niestety nie mogę jej udokumentować... Oczywiście, próbowałem już wszystkiego, jak Auxmoney i inne. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.