Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pożyczki od 100% osób prywatnych.

Napisany przez FlorianK83
Czy ktoś ma doświadczenie lub adresy prywatnych pożyczkodawców, którzy oferują pożyczki bez biurokracji, ale w sposób rzetelny?

Napisany przez finanzierung
Istnieją inwestorzy, którzy inwestują w biznesy, które wydają się być dla nich zyskowne. Nikt nie inwestuje w zadłużone trupy w Biurze Informacji Kredytowej (przepraszam), najwyżej podejrzani pośrednicy wysyłają im bezwartościową pocztę informacyjną za opłatą pobrania.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć FlorianK83, nie ma prywatnych inwestorów, istnieją jedynie możliwości, jeśli masz zabezpieczenie lub nieruchomość albo dochód podlegający egzekucji.

Napisany przez Carter125
Nic nie słyszałem o tym w Niemczech. Jestem również zainteresowany, jeśli to możliwe. Ale jak wiem, coś takiego nie istnieje.

Carter125, istnieje bardzo wiele osób szukających [url]kredytu[/url], które mają negatywną historię kredytową i szukają kolejnego [url]kredytu[/url].
Otrzymuję średnio kilka zapytań tygodniowo. Zawsze to samo. Ludzie olewają swoje długi i chcą po prostu zwiększyć [url]kredyt[/url] lub wziąć nowy. Zawsze chodzi o to, jakie zabezpieczenia można zaoferować. Nigdy nie płacisz z góry, niezależnie od tego, co i jak oszust to podaje.

Oczywiście...
Udzielają Państwo prywatnych pożyczek poprzez Group IFH?
Jakie są zasady regulujące udzielanie [url]kredytów[/url]?
Zawsze chodzi o zabezpieczenia.
Mówimy tutaj o pożyczkach prywatnych, a nie ratalnych, prawda?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata