- ndz cze 02, 2019 1:03 pm
Cześć,
mam dość specyficzne pytanie i dlatego zarejestrowałem się tutaj.
Zaczynam od razu pytanie:
Jak już wskazuje tytuł, moja firma (Konjunkturelle) złożyła wniosek o skrócony czas pracy. W przyszłym miesiącu planowano zakup działki, którą mogę zapłacić od razu, bez[url]kredytu[/url] . Do budowy, planowanej na nadchodzące miesiące, konieczne będzie uzyskanie finansowania. Znalazłem informację, że mogą wystąpić problemy z uzyskaniem finansowania budowy, jeśli otrzymujesz zasiłek dla pracowników skracających czas pracy. Jednak moja sytuacja jest taka, że dotyczy to tylko niektórych działów, a dział, w którym pracuję, nie jest dotknięty!
Czy może to również powodować problemy z uzyskaniem finansowania? Czy w ogóle muszę podawać, że moja firma jest w skróconym czasie pracy? Ponieważ na dokumentach rozliczeniowych nie będzie widoczny zasiłek dla pracowników skracających czas pracy.
Mam nadzieję, że mi pomożecie.
mam dość specyficzne pytanie i dlatego zarejestrowałem się tutaj.
Zaczynam od razu pytanie:
Jak już wskazuje tytuł, moja firma (Konjunkturelle) złożyła wniosek o skrócony czas pracy. W przyszłym miesiącu planowano zakup działki, którą mogę zapłacić od razu, bez
Czy może to również powodować problemy z uzyskaniem finansowania? Czy w ogóle muszę podawać, że moja firma jest w skróconym czasie pracy? Ponieważ na dokumentach rozliczeniowych nie będzie widoczny zasiłek dla pracowników skracających czas pracy.
Mam nadzieję, że mi pomożecie.