- sob cze 08, 2019 8:38 pm
Cześć,
chciałbym poprosić o krótką ocenę.
Co do mnie: niedługo 30 lat, singiel, bez dzieci. Około 1600 netto, na czas nieokreślony od kilku lat w tej samej pracy. Wynik w Biurze Informacji Gospodarczej prawie 97,5. Niestety bez zdolności kredytowej.
Czy w mojej sytuacji byłoby możliwe otrzymanie[url]kredytu[/url] w wysokości około 60 000 lub jest to niemożliwe? Aktualnie korzystam z debetu (1000 [url]euro[/url] ), od przyszłego miesiąca bez zadłużenia. Inny [url]kredyt[/url] tylko na samochód, około 150 [url]euro[/url] / miesiąc.
Na przykład korzystając z kalkulatora w Sparkasse, otrzymuję wynik takiego[url]kredytu[/url] : 60 000 / 20 lat / początkowa spłata 4% / miesięczna rata 325
Czy Sparkasse uśmiechnęłaby się do mnie z politowaniem i uprzejmie poprosiła o opuszczenie budynku na podstawie moich danych, czy mam szansę?
Dzięki
chciałbym poprosić o krótką ocenę.
Co do mnie: niedługo 30 lat, singiel, bez dzieci. Około 1600 netto, na czas nieokreślony od kilku lat w tej samej pracy. Wynik w Biurze Informacji Gospodarczej prawie 97,5. Niestety bez zdolności kredytowej.
Czy w mojej sytuacji byłoby możliwe otrzymanie
Na przykład korzystając z kalkulatora w Sparkasse, otrzymuję wynik takiego
Czy Sparkasse uśmiechnęłaby się do mnie z politowaniem i uprzejmie poprosiła o opuszczenie budynku na podstawie moich danych, czy mam szansę?
Dzięki