- pn cze 10, 2019 8:54 am
Cześć, mam problem. W ciągu ostatnich lat, niemal niezauważenie, moje zaległości w opłatach czynszu wyniosły prawie 5000€. Teraz naprawdę nie wiem, jak w najkrótszym czasie zdobyć tę kwotę. Rozważałem wzięcie [url]kredytu[/url] , ale problem w tym, że obecnie jestem zatrudniony tylko na część etatu (600€ brutto). Wcześniej nigdy nie miałem [url]kredytu[/url] ani żadnych innych długów. Zdarzyło się nie zapłacić rachunku za telefon, ale zawsze spłacałem to natychmiast w następnym miesiącu. Mam również samochód, którego jestem pierwszym właścicielem i który jest w dobrym stanie (wartość zakupu około 5000€ - 6000€). Nie chciałbym go sprzedawać, a jedynie zaoferować jako zabezpieczenie. Teraz moje pytania: Czy otrzymam [url]kredyt[/url] w banku przy takich warunkach? Który bank byście mi polecali? Czy samochód wystarcza jako zabezpieczenie, jeśli wartość [url]kredytu[/url] będzie mniej więcej taka sama? Czy istnieje możliwość uzyskania [url]kredytu[/url] prywatnego? (Rodzina i przyjaciele mogą być trudni) Czy mam prawo do zawarcia z własnym wynajmującym umowy splatania długu? Czyli mówiąc krótko, czy jestem teraz w kropce?