Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy możliwy jest kredyt, jeśli zatrudnienie będzie wznowione dopiero we wrześniu?

Napisany przez ADMCI4
Jestem obecnie bezrobotny od kilku miesięcy, ale na szczęście udało mi się znaleźć pracę. W związku z tym, że będę zastępować kobietę w ciąży, która jest pod ochroną zwolnienia od września, moja umowa o pracę również zacznie obowiązywać od września. Moje pytanie brzmi, czy pomimo tego mogę otrzymać kredyt od mojego banku. Na pewno jako zabezpieczenie będę mógł przedstawić umowę o pracę od września. Dziękuję za Wasze rady. Yvonne

Re: Czy możliwy jest kredyt, jeśli zatrudnienie będzie wznowione dopiero we wrześniu?

Napisany przez ADMCI4
Czy masz jakieś inne zabezpieczenie? Bo nie sądzę, że bank uzna Twoje zatrudnienie od września za zabezpieczenie. Musisz tez brać pod uwagę, że będziesz miał jeszcze okres próbny. Kolejne pytanie - jeśli zaczynasz pracę jako zastępca kobiety w ciąży, powinieneś również brać pod uwagę, że kobieta może chcieć wrócić w pewnym momencie. Jeśli otrzymasz również umowę terminową, to nie wygląda to zbyt korzystnie dla Ciebie. Pozdrawiam foxxi

Napisany przez MThiemann
Cześć Yvonne, Większość banków nie udostępni Ci nowego kredytu w sytuacji, którą opisałaś. Dlaczego: 1. Twoje nowe zatrudnienie prawdopodobnie będzie czasowe (z powodu zastępstwa w ciąży) i 2. Na pewno zostało zawarte 3-6 miesięczne okres próbny w twojej umowie o pracę. Banki nie udzielają kredytów podczas okresu próbnego, ponieważ Twoje zatrudnienie może zostać zakończone krótkoterminowo. Proszę być ostrożnym, jeśli ktoś mówi Ci: To żaden problem. Jeśli otrzymasz oferty, koniecznie sprawdź małą czcionkę lub skonsultuj się z specjalistą. Pozdrowienia M. Thiemann www.BaufiService24.de

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata