Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Kolejność postów w temacie WHEN 2)

Napisany przez webmaster
Cześć członkowie forum, jak opisano w wątku: https://www.boersenportal.ch/forum/viewtopic.php?t=234 sytuacja się zmieniła. Tutaj jeszcze raz do Waszej dyspozycji. Salamander

Napisany przez ADMCI4
Nadal popieram odwrócony porządek, ponieważ pozwala mi natychmiast zobaczyć drugi i trzeci najnowszy wpis po krótkim przewijaniu. Oczywiście, jeśli chcę przeczytać całą historię, muszę zacząć od dołu, ale nie uważam tego za wadę. Felice

Napisany przez aktienfreund
Felice pisze: Nadal popieram odwrotną kolejność, ponieważ mogę od razu zobaczyć drugi i trzeci najnowszy post bez konieczności przewijania. Oczywiście, musiałbym zacząć czytać historię od dołu, ale nie postrzegam tego jako wadę. Felice
Tak samo myślę. 8)

Napisany przez ADMCI4
Kliknięcie małej strzałki już jest rozwiązaniem, ale chodzi tutaj o użytkowalność również dla nowych użytkowników.Nie jest normalne, że trzeba najpierw oglądać starsze posty przy otwieraniu tematu.Lancelot

Napisany przez Marktinsider
Fajnie, że w tym forum panują demokratyczne zasady i użytkownicy mają możliwość wypowiedzenia się w sprawie kształtowania forum. Uważam, że obecna kolejność jest dobra. Przyzwyczaiłem się do niej (również z innych forów). Jest zupełnie logiczne, że wpisy powinny być wyświetlane w kolejności ich utworzenia. My, Europejczycy, czytamy od góry do dołu i od lewej do prawej. Koniec dyskusji! Wszyscy odwiedzający powinni najpierw przeczytać dotychczasowy przebieg dyskusji, zanim sami dodadzą swój komentarz. Dlatego byłbym zadowolony, gdyby obecna kolejność wyświetlania pozostała bez zmian.

Napisany przez ADMCI4
Marktinsider pisze: Miło, że w tym forum panują demokratyczne zasady.... Wszyscy odwiedzający powinni najpierw przeczytać dotychczasowy przebieg dyskusji, zanim złożą własny komentarz. Powinni tak zrobić! Być może powinniśmy również narzucić limit długości tematu. Nie chciałbym czytać postów z 2 lat, zanim będę mógł dodać swoją wypowiedź! Lancelot

Napisany przez ADMCI4
Więc jestem za zmianą kolejności. Uważam, że dużo wygodniej jest od razu przejść do najnowszych wpisów. Może się zdarzyć, że czytam dyskusję od kilku dni i już znam stare komunikaty, a interesują mnie tylko nowe komunikaty na końcu, lub nawet na stronie 2 lub 3. Przeglądanie wątków jest wtedy mniej przyjemne. Ale zgadzam się z demokracją i uważam, że dbanie o ogół użytkowników forum jest super. Więc się dostosuję...

Napisany przez webmaster
@Wszystkim uczestnikom forum, podążam za demokracją forum i zachowuję bieżące ustawienia kolejności postów. Istnieją już funkcje, które prowadzą użytkownika dokładnie do ostatniego nieprzeczytanego wpisu w wątku. Dzięki nim można szybko uzyskać dostęp do ostatniego wpisu. Kliknij na symbol i zostaniesz przeniesiony do ostatniego nieprzeczytanego wpisu w danym wątku. Salamander

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata