Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Przedłużenie

Napisany przez Mausejule
W zeszłym roku przedłużyłem umowę, która ma wiązać do 2023 roku. Ponieważ mam nadal negatywny wpis w Schufa, który zostanie usunięty dopiero w 2019 roku, nie będę mógł wziąć [url]kredytu[/url] samodzielnie do tego czasu. Teraz jednak bank naciska mnie w sprawie nowego finansowania. Co mam teraz zrobić? Z góry dziękuję.

Napisany przez Mausejule
Mausejule pisze:
W zeszłym roku dokonałem prolongaty, która obejmuje okres spłaty odsetek do 2023 roku. Ponieważ nadal mam negatywny wpis w Schufa, który zostanie usunięty dopiero w 2019 roku, a ja będę mógł samodzielnie przejąć kredyt dopiero wtedy. Teraz bank naciska mnie w sprawie nowego finansowania. Co mam teraz zrobić? Z góry dziękuję

Chciałbym wiedzieć, czy jestem zobowiązany do zrobienia refinansowania teraz?

Napisany przez NaTwoim13
Prolongacja oznacza przedłużenie istniejącej pożyczki, która wygasła pod względem okresu zabezpieczenia stóp procentowych, na nowych warunkach/prodłużenie finansowania. Ta [url]pożyczka[/url] będzie działać początkowo przez kolejne 5 lat, do 2023 roku, jak się wydaje.

Gdzie teraz powinni zmienić swoje zadłużenie? Co im proponują, albo do czego chcą ich zmusić, jak to określają?

Nie do końca rozumiem, co mają na myśli, pisząc, że chcą przejąć pożyczkę samodzielnie.

Napisany przez Mausejule
Cześć, po długim przebiegu wydarzeń sytuacja wygląda następująco. Mój [url]doradca[/url] z firmy BHW (po tym, jak mój były partner był u mnie i podpisaliśmy przedłużenie umowy) zalecił mojemu byłemu partnerowi nie podejmować żadnych działań (cytat; trzymaj stopy nieruchomo i nic nie rób). Jednakże [url]doradca[/url] nie poinformował mnie, że umowa przedłużenia w ogóle nie doszła do skutku. W międzyczasie okazało się, że [url]doradca[/url] zakończył umowę kredytową mojego byłego partnera. (Stąd odsetki za zwłokę), ale MÓJ [url]kredyt[/url] nadal pozostaje zmienny. Czy mojego doradcę nie powinien poinformować mnie i mojego byłego partnera o tym wszystkim? Mam nadzieję, że moje bełkotanie jest zrozumiałe? Naprawdę jest to bardzo skomplikowana sytuacja.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata