- śr lip 17, 2019 4:47 pm
Witaj wieczorem, Szukając [url]kredytu[/url] , natknąłem się na portal pośrednictwa, gdzie warunki wydawały się bardzo korzystne. Dwa dni później dostałem e-mail od firmy Harow AG: Szanowny ..Dziękuję serdecznie za okazane zaufanie. Na podstawie dostarczonych informacji udało nam się pomyślnie zweryfikować dane w Twoim wniosku. Ocena została zakończona, udało nam się znaleźć potencjalnego partnera do podpisania umowy dla Ciebie.Cieszymy się, że możemy oficjalnie potwierdzić akceptację konsolidacji finansowej w wysokości 120 000,00 EUR na okres 280 miesięcy, ze stałymi ratami w wysokości 499,70 EUR do zapłacenia z własnych środków. Całkowita kwota długu, wliczając opłaty partnera umowy, wynosi łącznie 139 916,66 EUR na cały okres spłaty.Potwierdzenie akceptacji jest oczywiście ważne prawnie. Nie ma ryzyka późniejszej weryfikacji lub odrzucenia.W załączniku znajdziesz oficjalne potwierdzenie akceptacji wraz z fakturą za prowizję pośrednictwa w wysokości 10 260,00 EUR. Prosimy o dokonanie płatności w ciągu 5 dni na następujące [url]konto bankowe[/url] :Odbiorca płatności: Harow AGBank: Deutsche BankIBAN: DE70700700240275916500SWIFT/BIC: DEUTDEDBMUCTytuł płatności: ...W załączniku znajdziesz również wzór blankietu przelewu z wszystkimi niezbędnymi danymi do dokonania płatności.Po otrzymaniu płatności wysyłamy już podpisane dokumenty umowy poleconą na Twój adres -. W celu przyspieszenia procedury prosimy o przesłanie potwierdzenia płatności/faktury przelewu maszyną faksem pod numer +41 (0) 41 511 39 32 lub e-mailem na adres beratung@harow.ch.W razie dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji pod numerem telefonu +41 (0) 41 511 39 30.Z poważaniemHarow AGDziś otrzymałem pismo od firmy, w którym naliczono mi kwotę nieco ponad 10 000 zł jako opłatę pośrednictwa, jak również wynika z e-maila, co bardzo mnie martwi, jako 21-latek nie mam pojęcia, co teraz zrobić. Przeszukałem już trochę forum, ale niestety nie znalazłem nic na temat firmy Harow AG. Nie podpisywałem żadnych umów, poza tą weryfikacją online, która, według mojej wiedzy, nie jest wiążąca. Mam nadzieję, że ktoś tutaj będzie w stanie udzielić mi rady..Z poważaniemBirdy