- pt gru 16, 2005 6:33 pm
Wyglądają na prawdziwie we wszechobecnym śnie (Cybercrash :lol:). Ciekawe, czy pod koniec roku znowu się obudzą?
Pozdrowienia,
Simona
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
peitschi pisze: wartość księgowa wynosi zresztą 73 rappli. więc akcje te powinny być całkiem dobrze zabezpieczone od dołu.Ale czy to bazuje na zewnętrznym bilansie :?: Pozdrowienia
peitschi pisze: @springer: ja jasne. porównuję przecież wartość rynkową z wartością księgową zewnętrzną. Po prostu dlatego, że nie mam żadnych danych wewnętrznych. Jeśli masz informacje na temat danych wewnętrznych, byłbym bardzo zainteresowany.ok. dla mnie nie było to do końca jasne, ale teraz wszystko gra. Mam dobre kontakty w FRW, ale nie w IsoTis, przepraszam :wink: Wolumeny zaczynają powoli rosnąć, jeden z moich faworytów intuicji. Wciąż bardzo wiele środków finansowych jest wydawanych na badania.
Simona pisze: Ebenfalls wurde IsoTis geweckt, Last 1.57. Gut Kurs! Gruss, SimonaSogar 1.59 Simona :wink: Habe verpasst unter 1.5.- nachzukaufen :evil: Naja gibt wohl bald wieder die nächste Gelegenheit, denn IsoTis kenne gut in Bezug auf schnelle Kursverluste....
Simona pisze: Ostatnio 1.68... Pozdrowienia, SimonaNo zaczyna się dziać...
Simona pisze: Ale nie miałam na myśli, że teraz można zasnąć przy 1,70, dane za III kwartał będą dostępne dopiero za tydzień, w czwartek, 9 listopada 2006 roku. Pozdrowienia, SimonaNie wolno zapominać, że kilka tygodni temu kurs był jeszcze na poziomie 1,5, więc jestem zadowolona z trzymania się 1,7. Masz jednak rację, zima jest równa zawieszeniu kapitału. Mam nadzieję na dobre wieści....
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata