Re: kredyt z dwoma kredytobiorcami zawsze ma większe prawdopodobieństwo akceptacji?
Napisany przez WarStorm -
- czw lip 25, 2019 6:31 am
Hej,
Przekroczyłem debet na jednym z moich rachunków osobistych i chciałbym go teraz uregulować, biorąc pożyczkę natychmiastową (12.000 EUR).
Aktualnie, sam nie mogę otrzymać[url]kredytu[/url] , ponieważ kilka miesięcy temu założyłem własną firmę i teraz pracuję na własny rachunek. Dla większości banków jest to dość odstraszające. Banki nie są zainteresowane faktem, że moja firma osiąga całkiem przyzwoite zyski w wysokości 7.000 EUR miesięcznie. Osobiście wypłacam sobie comiesięczne wynagrodzenie netto w wysokości 2.300 EUR. Po odliczeniu kosztów stałych pozostaje 800 [url]euro[/url] miesięcznie, które można przeznaczyć na oszczędności.
Kolejnym powodem, dla którego prawdopodobnie nie otrzymam kolejnego[url]kredytu[/url] , jest to, że cztery miesiące temu (przed rozpoczęciem działalności) zaciągnąłem [url]kredyt[/url] ratalny w wysokości 4.000 [url]euro[/url] . Raty zawsze spłacałem terminowo.
Aby uzyskać pożyczkę natychmiastową w wysokości 12.000 EUR, miałbym osobę z mojego otoczenia, która wzięłaby[url]kredyt[/url] jako drugi pożyczkobiorca. Ta osoba zarabia miesięcznie 5.000 EUR netto z nieograniczonego umowy o pracę i ma doskonałą zdolność kredytową. Chciałbym dowiedzieć się, czy szansa na akceptację jest wyższa, jeśli ta osoba z doskonałą zdolnością kredytową bierze [url]kredyt[/url] samodzielnie, czy może powinniśmy wystąpić razem jako pożyczkobiorcy?
Czy zawsze szansa na zatwierdzenie[url]kredytu[/url] jest WYŻSZA, gdy dwie osoby wnoszą wniosek, niż gdy osoba o znacznie większej zdolności kredytowej składa go samodzielnie?
Dziękuję za wasze odpowiedzi z góry!
Przekroczyłem debet na jednym z moich rachunków osobistych i chciałbym go teraz uregulować, biorąc pożyczkę natychmiastową (12.000 EUR).
Aktualnie, sam nie mogę otrzymać
Kolejnym powodem, dla którego prawdopodobnie nie otrzymam kolejnego
Aby uzyskać pożyczkę natychmiastową w wysokości 12.000 EUR, miałbym osobę z mojego otoczenia, która wzięłaby
Czy zawsze szansa na zatwierdzenie
Dziękuję za wasze odpowiedzi z góry!