- pn lip 29, 2019 7:18 pm
"Cześć Społeczność,
Mam pytanie.
Porównałem oferty na CHECK24 i chcę kupić samochód za 35000[url]euro[/url] , wpłacam 9000 [url]euro[/url] .
Carcredit złożył mi ofertę - 2,89% oprocentowanie EF bez ochrony rat. Otrzymałem potwierdzenie SMS, że[url]kredyt[/url] został zatwierdzony, teraz mam przesłać 1 wypis z wynagrodzenia i dowód osobisty wraz z podpisaną umową kredytową.
Mój wynik branżowy SCHUFA dla banków wynosi gdzieś między 9350 a 9400, Infoscore wynosi 98%, to dwie firmy informacyjne, które Carcredit (od Santander) sprawdza.
Dzisiaj dzwoniłem, pani powiedziała, że bez RSV moje[url]kredyt[/url] wynosi 74%, a z RSV 80%, ale zatwierdzony to zatwierdzony, i jeśli powiem, że nie potrzebuję RSV, to niech bez niego robią.
Co myślicie, czy[url]kredyt[/url] zostanie teraz zatwierdzony?
Mam 21 lat, zarabiam około 2000[url]euro[/url] netto miesięcznie, nie płacę czynszu, bo mieszkam z rodzicami. Mam umowę na telefon komórkowy i umowę na siłownię. Mieszkam pod tym samym adresem od 2009 roku, a [url]konto bankowe[/url] mam od około 9 lat.
Myślę, że jeśli Carcredit przygotuje dla mnie umowę i ją podpiszę, to sprawa powinna być załatwiona, co sądzicie?
Mój wynik w SCHUFA wynosi 94%, myślę, że z czasem wzrośnie do 98%+, ponieważ jestem jeszcze dość młody, wynik może być też trochę niższy.
Nie ma negatywnych wpisów, WSZYSTKIE firmy informacyjne są CZYSTE.
Samochód będzie objęty zastawem (wartość 35 000[url]euro[/url] - finansowanie 26 000 [url]euro[/url] )
Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi.
Pozdrowienia. "
Mam pytanie.
Porównałem oferty na CHECK24 i chcę kupić samochód za 35000
Carcredit złożył mi ofertę - 2,89% oprocentowanie EF bez ochrony rat. Otrzymałem potwierdzenie SMS, że
Mój wynik branżowy SCHUFA dla banków wynosi gdzieś między 9350 a 9400, Infoscore wynosi 98%, to dwie firmy informacyjne, które Carcredit (od Santander) sprawdza.
Dzisiaj dzwoniłem, pani powiedziała, że bez RSV moje
Co myślicie, czy
Mam 21 lat, zarabiam około 2000
Myślę, że jeśli Carcredit przygotuje dla mnie umowę i ją podpiszę, to sprawa powinna być załatwiona, co sądzicie?
Mój wynik w SCHUFA wynosi 94%, myślę, że z czasem wzrośnie do 98%+, ponieważ jestem jeszcze dość młody, wynik może być też trochę niższy.
Nie ma negatywnych wpisów, WSZYSTKIE firmy informacyjne są CZYSTE.
Samochód będzie objęty zastawem (wartość 35 000
Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi.
Pozdrowienia.