Re: Sprzedaż udziałów w zamkniętych funduszach nieruchomościowych OBA DREI.
Napisany przez Aektschnman -
- śr sie 07, 2019 1:04 pm
Cześć, zainteresowani inwestorzy finansowi,
Chcę sprzedać lub raczej przenieść swoje trzy udziały w OBA z powodu zakupu nieruchomości.
Suma subskrypcji wynosiła 15,400[url]euro[/url] i do tej pory, po oszczędzaniu, otrzymywałem co roku dywidendę w wysokości 5,5%, około 950 [url]euro[/url] . W tym roku dywidenda wynosi 3%, około 500 [url]euro[/url] .
Wartość mojego udziału na dzień 31.12.2018 według najnowszego raportu finansowego wynosiła 16,657[url]euro[/url] , a wartość majątku wynosi obecnie 21,154 [url]euro[/url] .
Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę złożyć ofertę. Najlepiej przeprowadzić transakcję i przekaz udziałów za pośrednictwem adwokata lub notariusza. Lepsze niż płacenie pośrednikowi około 400[url]euro[/url] od każdej strony.
Pozdrowienia,
Harald
Chcę sprzedać lub raczej przenieść swoje trzy udziały w OBA z powodu zakupu nieruchomości.
Suma subskrypcji wynosiła 15,400
Wartość mojego udziału na dzień 31.12.2018 według najnowszego raportu finansowego wynosiła 16,657
Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę złożyć ofertę. Najlepiej przeprowadzić transakcję i przekaz udziałów za pośrednictwem adwokata lub notariusza. Lepsze niż płacenie pośrednikowi około 400
Pozdrowienia,
Harald