- pn sie 12, 2019 7:28 pm
Hej,
Dzięki za wszystkie informacje, które do tej pory odebrałem od was.
Przyszedł czas, aby podzielić się trochę wiedzy.
Osobiście, cztery lata temu wypróbowałem kilka platform, od akcji i ETF-ów, poprzez surowce i[url]kryptowaluty[/url] , aż po platformy p2p. Moim celem było uzyskanie ponad 1,8% rocznego zwrotu, aby pokonać inflację, wszystko ponad to było oczywiście mile widziane.
Najbardziej podobało mi się oczywiście Mintos, aby oszczędzać, ustawiam miesięcznie stałe zlecenie w wysokości 100€ na moje[url]konto[/url] Mintos i reszta dzieje się sama.
Bez większego wysiłku udało mi się osiągnąć roczny zwrot w wysokości 11,5%, co jest doskonałym dochodem pasywnym. Gdy platforma jest uruchomiona przez 2/3 lata, efekt skoku procentowego staje się widoczny. Niestety człowiek nie jest w stanie myśleć eksponencjalnie, co jednak zawsze prowadzi do pozytywnego zaskoczenia, gdy po długim czasie ponownie zajrzysz na Mintos.
Ważne jest, aby zawsze zwracać uwagę na gwarancję odkupu, która powoduje, że ryzyko jest praktycznie zerowe.
Dostęp do pieniędzy jest możliwy w krótkim czasie. W ciągu miesiąca mogłem ponownie uzyskać dostęp do całego kapitału, co nie jest możliwe w przypadku innych platform p2p.
Dodatkowo, Mintos wprowadził właśnie nową metodę umożliwiającą bezpośredni dostęp do kapitału. Jednak roczny zwrot netto wynosi około 10,5%.
Jak otworzyć[url]konto[/url] i jakie informacje warto wiedzieć, wyjaśnia kanał YouTube Finanzfluss bardzo solidnie i dobrze.
Tutaj możesz otworzyć[url]konto[/url] : www.mintos.com/de/l/ref/2VGFE6 (Personalny link zaproszeniowy)
Oto odpowiednie wideo Finanzfluss: www.youtube.com/watch?v=C-mc7kcYnCs
Jeśli również macie doświadczenia w tym temacie, chętnie się nimi podzielę.
Obecnie mam tam kwotę w pięciu cyfrach i jestem bardzo zadowolony.
Dziękuję za uwagę
Dzięki za wszystkie informacje, które do tej pory odebrałem od was.
Przyszedł czas, aby podzielić się trochę wiedzy.
Osobiście, cztery lata temu wypróbowałem kilka platform, od akcji i ETF-ów, poprzez surowce i
Najbardziej podobało mi się oczywiście Mintos, aby oszczędzać, ustawiam miesięcznie stałe zlecenie w wysokości 100€ na moje
Bez większego wysiłku udało mi się osiągnąć roczny zwrot w wysokości 11,5%, co jest doskonałym dochodem pasywnym. Gdy platforma jest uruchomiona przez 2/3 lata, efekt skoku procentowego staje się widoczny. Niestety człowiek nie jest w stanie myśleć eksponencjalnie, co jednak zawsze prowadzi do pozytywnego zaskoczenia, gdy po długim czasie ponownie zajrzysz na Mintos.
Ważne jest, aby zawsze zwracać uwagę na gwarancję odkupu, która powoduje, że ryzyko jest praktycznie zerowe.
Dostęp do pieniędzy jest możliwy w krótkim czasie. W ciągu miesiąca mogłem ponownie uzyskać dostęp do całego kapitału, co nie jest możliwe w przypadku innych platform p2p.
Dodatkowo, Mintos wprowadził właśnie nową metodę umożliwiającą bezpośredni dostęp do kapitału. Jednak roczny zwrot netto wynosi około 10,5%.
Jak otworzyć
Tutaj możesz otworzyć
Oto odpowiednie wideo Finanzfluss: www.youtube.com/watch?v=C-mc7kcYnCs
Jeśli również macie doświadczenia w tym temacie, chętnie się nimi podzielę.
Obecnie mam tam kwotę w pięciu cyfrach i jestem bardzo zadowolony.
Dziękuję za uwagę