- czw sie 15, 2019 2:19 pm
Cześć wszystkim,
przeszukałem całe internetu, ale do tej pory nie znalazłem satysfakcjonującego rozwiązania. Mam nadzieję na pomoc tutaj na forum.
Założyłem Ltd. i Co. KG. Ltd. znajduje się w Irlandii i będzie wykorzystywana do międzynarodowych transakcji. Dla niemieckich klientów założyłem Co. KG. Niestety do tej pory nie znalazłem ani jednego banku, który chciałby otworzyć[url]konto[/url] , nawet jeśli jest to dla KG. Zawsze słyszę nie otwieramy konta dla Ltd.. Nie do końca to rozumiem, ponieważ nie potrzebujemy [url]kredytu[/url] ani innych ofert bankowych. Musimy natychmiast założyć niemieckie [url]konto bankowe[/url] , ponieważ mamy już pierwszych klientów na kocią łapę.
Kto może mi pomóc? Który niemiecki bank przyjmie takie[url]konto[/url] lub kto ma może tę samą formę prawna?
Pozdrowienia
Phil
przeszukałem całe internetu, ale do tej pory nie znalazłem satysfakcjonującego rozwiązania. Mam nadzieję na pomoc tutaj na forum.
Założyłem Ltd. i Co. KG. Ltd. znajduje się w Irlandii i będzie wykorzystywana do międzynarodowych transakcji. Dla niemieckich klientów założyłem Co. KG. Niestety do tej pory nie znalazłem ani jednego banku, który chciałby otworzyć
Kto może mi pomóc? Który niemiecki bank przyjmie takie
Pozdrowienia
Phil