Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Najlepsza alternatywa dla lokaty w dzisiejszych czasach?

Napisany przez Jack88
Cześć @all,
obecnie szukam odpowiedniej alternatywy dla [url]lokaty[/url] terminowej, ponieważ niskie oprocentowanie naprawdę mnie denerwuje. Przeczytałem już kilka interesujących rzeczy w internecie i chciałbym usłyszeć od was, co waszym zdaniem jest interesujące?

Rainer

Napisany przez 2utopus
Metale szlachetne, nieruchomości, akcje, sztuka, whisky, samochody zabytkowe, [url]konto[/url] walutowe ...

Napisany przez Dante
Jeśli możesz zaakceptować wyższe ryzyko niż [url]lokata[/url] terminowa, to co powiesz na Mintos Invest & Access?

Napisany przez Jack88
Dante pisze:
Jeśli chcesz podjąć wyższe ryzyko niż lokata, dlaczego nie spróbować Mintos Invest & Access?

Tak, dokładnie, wydaje mi się, że to może być bardzo opłacalne. Jednak mega ciekawym wydaje mi się również Bondora...
Wygląda na to, że niektórzy na tym naprawdę dużo zarabiają.. Na przykład tutaj: https://crypto-invest.io/bondora-erf...er-30-rendite/

Ponad 30% dochód netto?! To jest po prostu niewiarygodne... Gdybym mógł osiągnąć 20%, byłbym z tego bardzo zadowolony..
Myślę, że na razie zainwestuję w Bondorę w obrębie P2P.. ale być może także dodatkowo rozważę Mintos dla dywersyfikacji.

Napisany przez Cici
Jack88 pisze:
Cześć @all,
obecnie szukam alternatywy dla lokaty bankowej, ponieważ obecnie niskie oprocentowanie znacznie mnie irytuje. Przeczytałem już wiele interesujących rzeczy w internecie i chciałbym usłyszeć od was, co waszym zdaniem jest interesujące?

Inwestycja z wyższym zwrotem, która jest codziennie dostępna i równie bezpieczna jak lokata bankowa, po prostu nie istnieje. Wszystkie wyżej wymienione inwestycje zawsze muszą być oceniane w kontekście związanego z nimi ryzyka. Na przykład, akcje mogą przynieść wyższy zwrot z inwestycji w dłuższej perspektywie, ale są ekstremalnie ryzykowne w krótkim okresie czasu. Natomiast nieruchomości są bardzo słabo płynne, itd. To zależy więc od tego, jak bardzo jesteś gotowy/zdolny zrezygnować z stabilności kursów i płynności dla możliwości uzyskania wyższego zwrotu z inwestycji.

Napisany przez dirkmueller
Globalna platforma inwestycyjna online. Prosta i transparentna możliwość inwestowania z zyskiem. Inwestorzy mogą tutaj inwestować w różnorodne produkty inwestycyjne o różnej długości i stopach zwrotu.

https://is.gd/9UP3N3

Jestem bardzo zadowolony/a

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata