- wt wrz 03, 2019 7:40 am
Cześć wszystkim,
szukam prywatnego inwestora na kwotę 30 000 EUR, pracuję na pełny etat w dużej firmie, sektorze publicznym, od 1991 r., do 09.2027 r., kiedy to przechodzę na emeryturę, wszystko jest w tej kwestii uregulowane. Po przejściu na emeryturę będę kontynuował prowadzenie mojej firmy, nie mam żadnych zaległości podatkowych, ponieważ składam wniosek o zerową wysokość podatku.
Moje[url]konto[/url] zawsze jest na plusie
brak zajęć komorniczych
brak cesji
Stan konta PayPal również zawsze na plusie
Rata w wysokości 200,00 EUR z pobraniem w dniu 01 każdego miesiąca.
Regularne wpływy pieniężne przez lata.
Stopa procentowa 2-4%
W razie potrzeby dodatkowych zabezpieczeń mogę dostarczyć dokumenty zarobkowe, a także kompletną historię wyciągów z konta, oferuję udział w mojej firmie zajmującej się nieruchomościami.
Cel:
3 600,00 EUR na spłatę[url]kredytu[/url] BvE, Paribasbank
20 000,00 EUR na spłatę[url]kredytu[/url] DSL-Bank
Pozostała wpłata na[url]konto firmowe[/url] w PB, może być udokumentowana.
Mam 24 oferty zakupu nieruchomości, budowy, istniejące posiadłości o wartości do 17 000 000 EUR w Cannes, na Karaibach (poprzez Karibik-Domizil) (ale nie na Bahamach, gdzie obecnie panuje silny sztorm), które zawsze pozostały nienaruszone.
Dossiers są dostępne natychmiast, strona internetowa jest w trakcie budowy.
Miłego dnia, pozdrowienia RobertX
Uznanie rzeczoznawcy ds. nieruchomości SGD 1,3
Certyfikowany agent ds. nieruchomości SGD 2+
Nieruchomości na całym świecie, Real Estate I-W-R-E
szukam prywatnego inwestora na kwotę 30 000 EUR, pracuję na pełny etat w dużej firmie, sektorze publicznym, od 1991 r., do 09.2027 r., kiedy to przechodzę na emeryturę, wszystko jest w tej kwestii uregulowane. Po przejściu na emeryturę będę kontynuował prowadzenie mojej firmy, nie mam żadnych zaległości podatkowych, ponieważ składam wniosek o zerową wysokość podatku.
Moje
brak zajęć komorniczych
brak cesji
Stan konta PayPal również zawsze na plusie
Rata w wysokości 200,00 EUR z pobraniem w dniu 01 każdego miesiąca.
Regularne wpływy pieniężne przez lata.
Stopa procentowa 2-4%
W razie potrzeby dodatkowych zabezpieczeń mogę dostarczyć dokumenty zarobkowe, a także kompletną historię wyciągów z konta, oferuję udział w mojej firmie zajmującej się nieruchomościami.
Cel:
3 600,00 EUR na spłatę
20 000,00 EUR na spłatę
Pozostała wpłata na
Mam 24 oferty zakupu nieruchomości, budowy, istniejące posiadłości o wartości do 17 000 000 EUR w Cannes, na Karaibach (poprzez Karibik-Domizil) (ale nie na Bahamach, gdzie obecnie panuje silny sztorm), które zawsze pozostały nienaruszone.
Dossiers są dostępne natychmiast, strona internetowa jest w trakcie budowy.
Miłego dnia, pozdrowienia RobertX
Uznanie rzeczoznawcy ds. nieruchomości SGD 1,3
Certyfikowany agent ds. nieruchomości SGD 2+
Nieruchomości na całym świecie, Real Estate I-W-R-E