Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Prośby o kredyt w wysokości 30.000 €.

Napisany przez RobertX
Cześć wszystkim,

szukam prywatnego inwestora na kwotę 30 000 EUR, pracuję na pełny etat w dużej firmie, sektorze publicznym, od 1991 r., do 09.2027 r., kiedy to przechodzę na emeryturę, wszystko jest w tej kwestii uregulowane. Po przejściu na emeryturę będę kontynuował prowadzenie mojej firmy, nie mam żadnych zaległości podatkowych, ponieważ składam wniosek o zerową wysokość podatku.

Moje [url]konto[/url] zawsze jest na plusie
brak zajęć komorniczych
brak cesji
Stan konta PayPal również zawsze na plusie

Rata w wysokości 200,00 EUR z pobraniem w dniu 01 każdego miesiąca.

Regularne wpływy pieniężne przez lata.

Stopa procentowa 2-4%

W razie potrzeby dodatkowych zabezpieczeń mogę dostarczyć dokumenty zarobkowe, a także kompletną historię wyciągów z konta, oferuję udział w mojej firmie zajmującej się nieruchomościami.

Cel:

3 600,00 EUR na spłatę [url]kredytu[/url] BvE, Paribasbank
20 000,00 EUR na spłatę [url]kredytu[/url] DSL-Bank

Pozostała wpłata na [url]konto firmowe[/url] w PB, może być udokumentowana.

Mam 24 oferty zakupu nieruchomości, budowy, istniejące posiadłości o wartości do 17 000 000 EUR w Cannes, na Karaibach (poprzez Karibik-Domizil) (ale nie na Bahamach, gdzie obecnie panuje silny sztorm), które zawsze pozostały nienaruszone.
Dossiers są dostępne natychmiast, strona internetowa jest w trakcie budowy.

Miłego dnia, pozdrowienia RobertX

Uznanie rzeczoznawcy ds. nieruchomości SGD 1,3
Certyfikowany agent ds. nieruchomości SGD 2+

Nieruchomości na całym świecie, Real Estate I-W-R-E

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Robert X
Potrzebujesz prywatnego [url]kredytu[/url] na swoje zobowiązania?
Czy głównie chodzi o spłatę rat kredytowych?
Jakie realne zabezpieczenia są dostępne?
Udział w firmie? Ile wart jest udział w firmie u Ciebie?
Od czego zależy wartość firmy?
Myślę, że tutaj nie znajdziesz odpowiedzi, najlepiej skonsultować się z własnym bankiem.
Problem polega na tym, że nie można zajść Twoich uprawnień do zarobków.

Napisany przez RobertX
Cześć bankierze, moja pensja jest podlegająca zajęciu, nadająca się do zbycia. Jeśli firma sprzedaje udziały, prowizja zostaje podzielona na odsprzedanym obiekcie. Wartość firmy zależy od wartości obiektu netto. Zabezpieczenie możliwe do zrealizowania, pewne miejsce pracy, które w końcu opłacam swoim życiem. RobertX

Napisany przez RobertX
Taka odpowiedź jak powyżej w ogóle nie pomaga, powinien poczuć głód, a mu daje się wszystko oprócz jedzenia.

RobertX

Napisany przez GeraldmitdemHut
Jaki jest twój problem, RobertX, że nikt nie zalewa cię w poszukiwaniu swojego ogłoszenia? Bankowiec zadał przecież całkowicie normalne pytanie!

Napisany przez RobertX
Tak, wpisałem zupełnie standardową ofertę, uważam, że te pytania są zupełnie zbędne, udział firmy zawsze zależy od momentu zgłoszenia.
Myślę, że mam inny plan, zobaczymy, słoneczny jesienny weekend, pozdrowienia RobertX

Napisany przez RobertX
Cześć Gerald z kapeluszem
@Geraldmitdemhut

Te odpowiedzi są wszędzie znane, nie trzeba być wykwalifikowanym bankowcem, to jest po prostu przedstawianie się wśród swoich, tak to widzę, nic to nie zmieni.

Jak już napisałem, zwykłe wniosek o [url]kredyt[/url] został rozważony. Moje [url]konto[/url] w banku jest na plusie i tak powinno zostać, podobnie jak [url]konto firmowe[/url], oba są sprawdzane codziennie.
Każdy ma swoje powody, dlaczego wybiera tę drogę czy inną w danym procesie.

RobertX

Napisany przez 2utopus
Brzmi trochę dziwnie - dla mnie Cannes leży we Francji, a nie na Karaibach.

Spłata [url]kredytów[/url] bankowych w wysokości 23600€ - pułapka zadłużenia? A chce się zapewniać bezpieczeństwo poprzez zatrudnienie w służbie publicznej u dużego pracodawcy posiadającego nieruchomości o wartości 17 mln [url]euro[/url] i własną firmę... i to wszystko tuż przed emeryturą - możliwe ryzyko: skorzystanie z odprawy (oferty dla osób powyżej 58. roku życia) i ucieczka na Karaiby... z takim dobrym doświadczeniem bankowy [url]kredyt[/url] nie powinien być przecież problemem? (Brak nieruchomości zamieszkałej w Niemczech?)

Poza tym problemy z wielkością liter i błędne użycie seit/seid - jak już powiedziałem, wszystko wydaje się bardzo dziwne.

Ważniejsze byłoby przedstawienie raportu z własnej historii kredytowej (Schufa) oraz dokumentów bilansowych firmy - oraz warunki [url]kredytów[/url] do spłacenia.

Napisany przez bruno68
Do RobertX,

Twoje pytanie jest uzasadnione, ale czy tak? Oczywiście są ludzie, którzy bardzo chętnie Ci pomogą, oni również chętnie udostępniają swoje walizki pełne pieniędzy! Ale wtedy powinieneś się przygotować na to, że będziesz ściskany z obu stron!
Z jednej strony Amerykanie mogliby stanąć na drodze, ponieważ pranie pieniędzy pochodzących od dyktatorów lub organizacji bliskich Państwu Islamskiemu! To mogłoby skutkować nieograniczonym pobytem na Kubie, pod nadzorem strażników z USA, których metody nie różnią się zbytnio od SS, co nie byłoby wykluczone!
Z drugiej strony, nadmiernie rozmowna osoba mogłaby zostać wezwana do jednorazowej służby przy nieprawidłowo dostarczonych dziurkach studenckich na polecenie prokuratora, co oznaczałoby tę samą sytuację jak w przypadku Lübcke w północnej Hesji!
Nie masz majątku? 25 000 € można finansować przy 2,05% rocznego oprocentowania, co daje 512,5% zysku rocznie, czyli 43 € miesięcznie po 12 p. m. Dopłata z 40% na 5 lat wynosi 10 000 €, dzielone przez 60 miesięcy to 140 € miesięcznie, co daje łącznie 190 € miesięcznie!
Od 61. miesiąca pozostaje zaległy dług w wysokości około 15 000 €, który można spłacić w dowolnym momencie bez dodatkowych opłat! Więc dlaczego pytacie o pożyczkę w wysokości niecałych 25 000 €?

Bruno68

Napisany przez RobertX
An bruno68

pierwsze, nie chcę już takich [url]kredytów[/url], teraz zarabiam online podwójnie

dziękuję bardzo, bardzo miłego Pierwszego Adventu, zdrowia, pozdrowienia robertx

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata