- wt wrz 03, 2019 1:43 pm
Cześć wszystkim,
Czy ktoś ma doświadczenie z doradztwem dla dłużników, takim jak Schuldnerhilfe24 lub Eco24?
Mam długi, ale chcę uniknąć prywatnej upadłości, ponieważ nie chcę stracić mojej nieruchomości (którą nadal spłacam). Wyżej wymienieni dostawcy reklamują się jako osoby, które pomogą wydostać się z pulapki zadłużenia. Chcę tylko spłacić swoje długi, nawet jeśli zajmie mi to 20 lat. Ale czy w ogóle oferowane są tak długie okresy spłaty[url]kredytu[/url] , czy może jednak?
Być może ktoś może mi coś powiedzieć o tych dostawcach w odniesieniu do kosztów, szans na sukces, wiarygodności, itp.
Z góry dziękuję.
Czy ktoś ma doświadczenie z doradztwem dla dłużników, takim jak Schuldnerhilfe24 lub Eco24?
Mam długi, ale chcę uniknąć prywatnej upadłości, ponieważ nie chcę stracić mojej nieruchomości (którą nadal spłacam). Wyżej wymienieni dostawcy reklamują się jako osoby, które pomogą wydostać się z pulapki zadłużenia. Chcę tylko spłacić swoje długi, nawet jeśli zajmie mi to 20 lat. Ale czy w ogóle oferowane są tak długie okresy spłaty
Być może ktoś może mi coś powiedzieć o tych dostawcach w odniesieniu do kosztów, szans na sukces, wiarygodności, itp.
Z góry dziękuję.