Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doradztwo dla dłużników wiarygodne?

Napisany przez SimonSays
Cześć wszystkim,

Czy ktoś ma doświadczenie z doradztwem dla dłużników, takim jak Schuldnerhilfe24 lub Eco24?

Mam długi, ale chcę uniknąć prywatnej upadłości, ponieważ nie chcę stracić mojej nieruchomości (którą nadal spłacam). Wyżej wymienieni dostawcy reklamują się jako osoby, które pomogą wydostać się z pulapki zadłużenia. Chcę tylko spłacić swoje długi, nawet jeśli zajmie mi to 20 lat. Ale czy w ogóle oferowane są tak długie okresy spłaty [url]kredytu[/url], czy może jednak?

Być może ktoś może mi coś powiedzieć o tych dostawcach w odniesieniu do kosztów, szans na sukces, wiarygodności, itp.

Z góry dziękuję.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
www.forum-schuldnerberatung.de

Na pewno tam również możesz otrzymać dobrą pomoc......

Napisany przez StGe1973
Simon, uważam, że nie powinieneś robić sobie złudzeń. Doradztwo dla dłużników nie jest instytucją, która potrafi zniknąć z długami jak czarodziej... Doradztwo dla dłużników może pomóc w trzech przypadkach, z których dwa przypadki możesz rozwiązać samodzielnie: 1. Doradztwo dla dłużników pomaga uporządkować Twoje długi, zdobyć ogólny obraz sytuacji i wyjaśnia powody Twojego zadłużenia, czyli czy żyjesz ponad stan i wydajesz więcej pieniędzy niż zarabiasz, czy to kwestia uzależnienia od zakupów itp., itp. i oferuje pomoc, aby to się nie powtórzyło w przyszłości. 2. Doradztwo dla dłużników może negocjować raty z wierzycielami. Te dwa punkty możesz również załatwić samodzielnie. Ostatni punkt faktycznie nie jest w Twojej mocy: Doradztwo dla dłużników zawiera dużą umowę, grożąc pośrednio wierzycielom. Albo są Państwo zadowoleni z małej kwoty lub prywatna niewypłacalność i w ogóle nic nie dostaną. To w Twoim przypadku nie będzie możliwe, ponieważ dopóki posiadasz nieruchomość, wierzyciele nie zrezygnują z żądania spłaty. Ale oczywiście nie zaszkodzi skorzystać z pomocy w pierwszych dwóch punktach.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć SimonSays....
Ważne, w przypadku prywatnego postępowania upadłościowego bank nie oferuje już żadnych możliwości refinansowania [url]kredytów[/url].
W przypadku zaległego lub wypowiedzianego [url]kredytu[/url] hipotecznego, w zależności od okoliczności, zawsze można rozważyć konsolidację/zrefinansowanie długu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata