Re: pożyczka prywatna na przetrwanie do momentu przepływu pieniędzy ze sprzedaży domu.
Napisany przez Kray -
- śr paź 02, 2019 2:38 am
Dobry wieczór,
Mój brat i ja szukamy prywatnego[url]kredytu[/url] w wysokości 3000-4000€ (dla nas oboje). Obecnie nie pracujemy z powodów zdrowotnych i nie jesteśmy w stanie zarabiać ze względu na spor spadkowy z ostatnich lat, który kosztował nas wiele pieniędzy i negatywnie wpłynął na nasze zdrowie (np. znaczny wzrost wagi). Do spadku należał [url]Dom[/url] wielorodzinny, który obecnie jest na sprzedaż. Jest 4 rodziny/osoby, które chcą go kupić, ale ostateczne potwierdzenie finansowania banków jeszcze nie nastąpiło. (Sprzedaż odbywa się za pośrednictwem pośrednika).
Teraz szukamy[url]kredytu[/url] w wysokości 3000-4000€, który chcielibyśmy spłacić, gdy tylko [url]Dom[/url] zostanie sprzedany, plus dodatkowe 1000€ jako odsetki/podziękowanie. Jako datę spłaty myślimy o 01.01.2020, aby mieć jeszcze pewne zabezpieczenie, gdyby zaszła jakaś nieprzewidziana sytuacja. [url]kredyt[/url] ratalny byłby dla nas również ok, pod warunkiem, że będziemy mogli spłacić pieniądze z wyprzedzeniem. Cena sprzedaży domu wynosi ponad 200 000€, nasz udział wynosi 50% i [url]Dom[/url] nie ma zadłużeń. Niestety, banki odmówiły nam po usłyszeniu, że nie mamy dochodu.
Jeśli ktoś zna wiarygodnego dostawcę, u którego możemy otrzymać[url]kredyt[/url] w tych warunkach, byłbym bardzo wdzięczny, czy to prywatnie, czy też z banku lub innej instytucji finansowej. Z kwotą 3000€ wytrzymalibyśmy 4-5 miesięcy. Pieniądze byłyby przeznaczone na jedzenie oraz bilety autobusowe/pływackie dla łagodnego odchudzania i powrotu do formy, aby móc ponownie pracować normalnie.
Pozdrowienia,
Kray
Mój brat i ja szukamy prywatnego
Teraz szukamy
Jeśli ktoś zna wiarygodnego dostawcę, u którego możemy otrzymać
Pozdrowienia,
Kray