- ndz lis 10, 2019 3:52 pm
Szanowni Państwo,
poszukuję osoby prywatnej, która mogłaby mi pomóc w mojej sprawie. Obecnie moje miesięczne dochody wynoszą 995,00 €, a czynsz za mieszkanie to 460,00 €. Ponieważ wyprowadziłem się wbrew mojej woli i nie miałem środków na zakup odpowiedniego umeblowania, szukam[url]kredytu[/url] w wysokości 5000,00 €, z miesięczną ratą w wysokości 100,00 € i wkładem własnym. Niestety, nie mam szansy na uzyskanie [url]kredytu[/url] tej wysokości ani żadnego poręczyciela w moim banku domowym ani w innych bankach, ponieważ nie mam żadnych rodzinnych powiązań. Dodatkowo przebywam w procesie restrukturyzacji długów (50,00 € miesięcznie), dlatego pewne rzeczy są obecnie poza moim zasięgiem. Jeśli ktoś mógłby udzielić mi rady lub nawet wesprzeć mnie finansowo, będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi!
Z poważaniem,
A.C.
poszukuję osoby prywatnej, która mogłaby mi pomóc w mojej sprawie. Obecnie moje miesięczne dochody wynoszą 995,00 €, a czynsz za mieszkanie to 460,00 €. Ponieważ wyprowadziłem się wbrew mojej woli i nie miałem środków na zakup odpowiedniego umeblowania, szukam
Z poważaniem,
A.C.