- wt gru 10, 2019 7:22 pm
Cześć wszystkim, miałem wynik w Schufie na poziomie 5% ze względu na fałszerstwo dokumentów przez osobę, która zawierała umowy na mój identyfikator i dane osobowe. Teraz wszystko zostało załatwione i usunięte z Schufy. Mój wynik skacze o około 30% co 3 miesiące. Miałem wynik około 88% i wziąłem [url]kredyt[/url] . Mój wynik spadł do 84%. [url]kredyt[/url] jest jednak zbyt drogi - 10%, zawsze płacę wszystko punktualnie i wynik kilka dni temu wzrósł do ponad 90%. W związku z tym otworzyłem nowe [url]konto[/url] w innym banku, który nie pobiera opłat. Następnie złożyłem wnioski o [url]kredyt[/url] poprzez check24 z pomocą pracownika - wszystkie zostały zatwierdzone!!! Teraz dostałem sms od Schufy, że mój wynik został ponownie obliczony, ale bardzo prawdopodobne, że spadł i nie jestem już wiarygodny kredytowo. To po prostu boli, jak oni stawiają kamienie na drodze. Obecnie mam 900 [url]euro[/url] stałych opłat związanych z kredytami itp. we współpracy z matką. Mogłem je wszystkie teraz spłacić i miałbym tylko 400 [url]euro[/url] kosztów. Jaki jest sens działania Schufy? Byłbym finansowo o wiele bardziej elastyczny, gdybym otrzymał [url]kredyt[/url] . Bank sprawdził i zaakceptował informacje od Schufy, teraz chcą mojego dowodu tożsamości i podpisanych dokumentów. Czy teraz jeszcze raz sprawdzą Schufę? Czy to było wszystko? Czy dostanę [url]kredyt[/url] ? Jeśli tak, będę najszczęśliwszą osobą na świecie, bo miałbym więcej pieniędzy na oszczędności. Proszę odpowiedzcie, droga społeczności.