Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Boże Narodzenie 2019

Napisany przez NaTwoim13

Napisany przez Alexius
Bezsensowne jak zwykle...

Napisany przez 2utopus
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i pokoju na ziemi !!!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Wesołych Świąt, pokoju na ziemi i zdrowia dla wszystkich.
Zdrowie jest najważniejsze.

Napisany przez 2utopus
Pieniądze - czas - zdrowie.

Zazwyczaj brakuje jednego z tych trzech elementów ...
w młodości jest dużo czasu i zdrowia, ale mało pieniędzy - w życiu zawodowym zazwyczaj jest zdrowie i pieniądze, ale mało czasu - a na zasłużonej emeryturze mam nadzieję, że będą czas i pieniądze, ale zdrowie często się pogorszy.

Napisany przez NaTwoim13
Pieniądze - Czas - Zdrowie.

Na pewno słuszne jest stwierdzenie, które zostało podane, jednak dla mnie są to bardzo powierzchowne pojęcia. Brakuje mi cech takich jak miłość, rodzina, przyjaciele, serdeczność, empatia, a także szlachetność, dobroć i skromność, które z pewnością są istotnymi elementami, pozwalającymi zrekompensować brak pieniędzy, brak czasu i/lub brak zdrowia, lub zadbać o to, aby do braku w ogóle nie doszło, pomimo faktu, że brak pieniędzy niekoniecznie powinien być postrzegany jako coś negatywnego i z pewnością zajmuje najmniejsze miejsce w hierarchii.

Ostatecznie życzy się każdemu, aby móc prowadzić życie zgodne z własnymi przekonaniami, a jeśli nie zawsze jest to możliwe, aby otrzymać pomoc i wsparcie, dzięki którym będzie to możliwe.

Napisany przez Hilfe
Wszystkim udanego roku fiskalnego

Napisany przez NaTwoim13
Hilfe pisze:
Wszystkim udanego roku fiskalnego

Czy życzymy wszystkim państwu udanego roku fiskalnego? Czy nie jest ważniejsze życzyć sukcesów w indywidualnych finansach i życiu domowym?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata