- ndz gru 29, 2019 5:58 pm
"Cześć,
Dwa lata temu wziąłem[url]kredyt[/url] na modernizację. Dzisiaj pozostało do spłaty około 50 000 EUR.
Znalazłem teraz banki oferujące[url]kredyt[/url] na modernizację z lepszymi warunkami. Chciałbym wziąć [url]kredyt[/url] w wysokości 70 000 EUR. Z tej kwoty chciałbym automatycznie spłacić 50 000 EUR z istniejącego [url]kredytu[/url] , a pozostałe 20 000 EUR pozostawić mi na dalsze prace modernizacyjne. Zgodnie z umową, przedterminowa spłata [url]kredytu[/url] kosztuje mnie 1% wartości.
Moje pytanie brzmi: Czy w ogóle jest możliwe wzięcie[url]kredytu[/url] w celu spłacenia nim starego [url]kredytu[/url] ? Obecnie moja [url]zdolność kredytowa[/url] jest niższa z powodu istniejącego [url]kredytu[/url] . Nie mogę wziąć nowego [url]kredytu[/url] , mając jednocześnie dwa. Czy nowy bank mógłby zgodzić się na spłacenie starego [url]kredytu[/url] w obecnej banku i wypłacenie mi różnicy? Czy banki chętnie to robią, czy też z niechęcią, czy to stanowi problem?
Mam nadzieję, że moje pytanie zostało zrozumiałe. Przepraszam za wszelkie błędy gramatyczne, itp. "
Dwa lata temu wziąłem
Znalazłem teraz banki oferujące
Moje pytanie brzmi: Czy w ogóle jest możliwe wzięcie
Mam nadzieję, że moje pytanie zostało zrozumiałe. Przepraszam za wszelkie błędy gramatyczne, itp.