Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Pytanie dotyczące umowy oszczędnościowej LBS V35.

Napisany przez FrlHirsch
Cześć,
Jakiś czas temu założono dla mnie umowę oszczędnościową LBS V35. Niestety nie mogę teraz znaleźć dokumentów. Czy ktoś może powiedzieć mi, jakie cechy/oprocentowanie ma ta umowa lub gdzie mogę to sprawdzić? W Google niestety nic sensownego nie znalazłem.

Dzięki!

Napisany przez obelix
Zawsze zastanawiam się, dlaczego nie skontaktować się bezpośrednio z dostawcą? To nie powinno być problemem! W Niemczech istnieje osiem kas oszczędności mieszkaniowej LBS, a każda z nich ma własne stawki. Na przykład, V35 mi nie jest znany. Więc proszę skontaktować się bezpośrednio z odpowiednią kasą oszczędności mieszkaniowej.

Napisany przez BenniG
Konsumenci wydają się myśleć, że gdy kasa budowlana dostaje wiatr, klient nie ma już warunków, nowe warunki zostają wymyślone i zwyczajnie nazywane V35.
Jeśli brakuje wszystkich dokumentów, to kasa budowlana z pewnością powie, że nie ma u nich umowy (z saldem).
Skąd wiesz (Pani Hirsch) w zasadzie, jaką wersję posiadasz, gdy brak jest (wszystkich) dokumentów?

Napisany przez chrisi
Cześć FrlHirsch,
czy otrzymałaś już warunki LBS-V35? W 2003 roku podpisałam tę samą umowę i niestety nie mam już pełnych warunków umowy. LBS właśnie anuluje te umowy.
Dzięki za informację zwrotną.
Pozdrowienia

Napisany przez NaTwoim13
BenniG pisze:
Konsumenci chyba myślą, że jeśli kasa oszczędnościowo-budowlana dostanie wiatr, to klient nie ma już warunków, nowe wymyśla i po prostu nazwie je V35.
Jeśli brakuje wszystkich dokumentów, kasa oszczędnościowo-budowlana z pewnością powie, że nie ma żadnej umowy (z saldem) z nimi.

Skąd wiesz (Pani Hirsch), jaką wersję masz, jeśli dokumenty (wszystkie) zniknęły?

Takie rzeczy występują tylko w polityce światowej, patrz Rosja/Ukraina!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata