Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Która osoba prywatna może mi pożyczyć 100 euro?

Napisany przez biene8381
Cześć Szukam osoby prywatnej, która miałaby mi pożyczyć 100 euro. Miesięczna rata: 50 euro Okres spłaty: 2 miesiące Początek spłaty: kwiecień Cel: spłata 2 faktur, zakup jedzenia Jeśli możesz pomóc, proszę napisz do mnie. Z góry dziękuję. Serdeczne pozdrowienia, Andreas

Napisany przez 2titan1981
Bankomat? Debet? Rodzina? Bank krwi?

Napisany przez obelix
... od 2014 roku!?

Napisany przez 2utopus
Przy 100€, zaproponowałbym mini pracę za minimalną stawkę za 10 godzin... wtedy nie trzeba nawet pożyczać, tylko jest to zarobione.

Napisany przez 6Bankkaufmann
100 EUR to dla niektórych napiwek, dla innych dużo pieniędzy. @biene8381, co chciałbyś zrobić z tymi 100 EUR?

Napisany przez biene8381
Cześć Panie Hillermann! Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby mógł mi Pan pożyczyć 40 euro, abym mógł kupić jedzenie. Pozdrowienia, Andreas

Napisany przez obelix
Andreas, jak to ma działać? Przelewem? Odbiór osobisty - nie wiem gdzie mieszkasz.

Napisany przez biene8381
Cześć obelix Bardzo byłbym wdzięczny, gdybyś mógł mi pomóc. Mieszkam w Pasawie. Czy mógłbyś przekazać mi pieniądze na moje konto? Pozdrowienia, Andreas

Napisany przez biene8381
Cześć Panie Hillermann Z 100 euro zapłaciłbym rachunek i kupił artykuły spożywcze. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście mogli mi pożyczyć 100 euro. Spłata nastąpi w dwóch miesięcznych ratach po 50 euro. Proszę pomóż mi. Pozdrowienia, Andreas

Napisany przez obelix
Andreas; żeby dostać się do pieniędzy, które być może dzisiaj zostaną przelane na twoje konto, nie mogę w to uwierzyć na podstawie twoich wcześniejszych postów. I nie, nie prześlę ci pieniędzy ani nie przekażę ci rzeczy, na przykład jedzenia, ponieważ jesteś zbyt daleko. Trudno mi sobie wyobrazić, że na miejscu nie zostaniesz pomógł przez sąsiadów, znajomych, przyjaciół lub nawet obcych, którzy zaoferują ci zupę (przykład jedzenia) za darmo.

Napisany przez 2titan1981
Co z wymienionymi źródłami dochodu, na które tutaj nie zostało się zwrócone uwagi...

Napisany przez 2utopus
Jakie były zapytania o kredyt w latach 2014 i 2018? Przy dochodzie w wysokości 252€ renty dla osób niezdolnych do pracy + zasiłku rodzinne (alimenty???) jak generalnie są pokrywane opłaty za czynsz, itp.?

Napisany przez Alex [CryptoMod]
biene8381 pisze: Witam Panie Hillermann Z 100 euro zapłaciłbym rachunek i kupił jedzenie. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby Pan mógł mi pożyczyć 100 euro. Spłata nastąpi w dwóch ratach po 50 euro. Proszę mi pomóc. Pozdrowienia, Andreas
Powiadomienie odbiorcy faktury, że mogę zapłacić fakturę tylko w dwóch ratach po 50 EUR. Problem rozwiązany.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata