Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Bankomat: Czy możliwe jest wypłacenie pieniędzy bez limitu?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, często potrzebuję dużych sum pieniędzy w weekendy, aby kupować samochody używane. Niestety mam limity wypłat z bankomatu tylko do 1000 euro. Moje bank nie chce zwiększyć limitu. Czy istnieją banki, które oferują karty debetowe BEZ limitów? Oczywiście, przy odpowiednim saldzie na koncie. Dzięki z góry! Z pozdrowieniami Heiko

Napisany przez ProperSoul
Obawiam się, że możesz mieć pecha, ponieważ banki nie trzymają nieograniczonej ilości gotówki w swoich bankomatach, ponieważ generalnie utrzymują niskie zapasy gotówki na wypadek kradzieży (tak, zdarzały się przypadki kradzieży z bankomatów) lub napadów. Innym możliwym powodem może być to, że w przypadku utraty karty debetowej (i numeru PIN) szkody wyrządzone przez osobę trzecią nie będą zbyt duże. Pozdrawiam

Napisany przez PI112
Cześć Heiko, do 8 lat temu pracowałem w HypoVereinsbank. W celu ochrony przed nadużyciami, wtedy na kartach EC ustawiono limit w wysokości 1500€ dziennie lub 3000€ tygodniowo. Mieliśmy jednak możliwość zwiększenia tego limitu na wyraźne życzenie klienta do maksymalnie 9999€. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez ProperSoul
No dobrze, byłem BARDZO blisko mojego domysłu ?Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata