Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam karty kredytowej

Napisany przez hadner_s
Cześć, szukam karty kredytowej z natychmiastowym wypłaceniem. Nie chciałbym jednak zakładać nowego konta osobistego. Pozdrowienia

Napisany przez brainy
Odcinek o wypłacie? Przeciętny oprocentowanie wynosi niemal 20%. Nie jest to zbyt korzystne, ale skierowane do odpowiedniej grupy docelowej, gdy od dłuższego czasu nic się nie dzieje. Bezpłatne prowadzenie konta i Barclays są moimi ulubieńcami w zakresie kont bez banku.

Napisany przez 2utopus
Alternatywnie można sprawdzić Payback i Amazon.

Napisany przez 2titan1981
Podejrzewam, że chce wydać gotówkę kartą kredytową. Ale tylko on naprawdę będzie mógł odpowiedzieć.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Od wielu lat korzystam z karty Baqrclay i jestem całkowicie zadowolony. Mogę bezpłatnie wypłacać pieniądze wszędzie. Jednak należy spłacać zobowiązania terminowo, ponieważ odsetki są astronomicznie wysokie... 20% od wypłaty gotówki, jeśli nie spłacisz zobowiązania na czas.

Napisany przez Gido11
Cześć, mogę polecić Ci GenialCard z HanseaticBank, niedawno ta karta kredytowa pomogła mi szybko. Jest łatwa do uzyskania i bezpłatna na stałe. Aktualnym bonusem jest możliwość zawnioskowania o wypłatę do 2.500€ z zerowymi odsetkami przez maksymalnie 3 miesiące. Możesz sprawdzić tutaj: https://www.kreditkartenfibel.de/soforthilfeaktion

Napisany przez Marc2512
Odsetki przy korzystaniu z limitu kredytowego Szacowany oprocentowanie: 12,82% rocznie Roczna stopa procentowa: 13,60% a po reklamowanych 3 miesiącach większość osób jeszcze bardziej wpada w kłopoty...

Napisany przez tmmd
hadner_s pisze: Cześć, szukam karty kredytowej z natychmiastowym wypłacaniem. Nie powinno być konieczności otwierania nowego konta osobistego przed jej uzyskaniem. Pozdrawiam
Chcesz więc mieć prawdziwą kartę kredytową z własnym limitem kredytowym? Jednakże powinnaś/aś również odpowiednią zdolność kredytową. Banki przecież też nie mają nic do rozdania.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata