Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Własna strona internetowa

Napisany przez 30Dollar
Mam własnego bloga poświęconego tematyce finansowej, ale wszystko wydaje się iść do przodu dość powoli. Na początku oczekiwałem czegoś innego. Teraz zastanawiam się, co mogę zrobić, aby przyciągnąć więcej odwiedzających. Więcej treści o niższej jakości czy mniej treści ale o wysokiej jakości? Co sądzicie?

Napisany przez Dante
Jaki jest temat Twojej strony internetowej?

Napisany przez Brego81
Oh, finanse, myślę, że chodzi o świat finansów, prawda? ;-) Istnieje wiele różnych możliwości. Wiele osób nie wie, jak właściwie projektować swój blog lub stronę internetową, aby Google w ogóle poprawnie rozpoznawało i przypisywało słowa kluczowe. Co może być pomocne, zwłaszcza dla początkujących w projektowaniu stron internetowych, to agencja SEO z dużym doświadczeniem. Na przykład tutaj jest jedna dla Gelsenkirchen: https://seoagentur.io/seo-agentur/gelsenkirchen. Możesz zobaczyć, co obejmuje zakres usług. Dla Ciebie szczególnie interesujące mogą być porady dotyczące rankingu w Google, najlepiej skonsultuj się tam z ekspertem. Dzięki kilku sztuczkom odniesiesz również długoterminowy sukces ze swoim blogiem.

Napisany przez Dante
No cóż, od razu to sobie pomyślałem. Ale Finanzen jest dość ogólne.

Napisany przez jens045bln
To tutaj jest forum finansowe, gdzie można rozmawiać o wszystkim związanym z finansami. Być może gospodarz blogu nie chce się ograniczać :-) Możesz podać tutaj adres URL swojego bloga, jeśli chcesz.

Napisany przez Lars04
Można by pomyśleć, że w dzisiejszych czasach każdy może mieć swoją stronę internetową i tak właśnie jest. Można wyróżnić blogi prowadzone przez hobbystów oraz strony, na których generowane są dochody lub muszą być generowane. Na początku marketing nie stanowił większego problemu, naprawiało się drobne błędy, analizowało stronę kilka razy, a po roku okazywało się, że osiągnięto swoje granice. Było kilku odwiedzających, ale to wszystko. Tutaj już kiedyś powiedziano, że należy to zlecić agencji. Jestem niemalże tego samego zdania, ale uważam, że warto poszukać agencji, która zajmuje się nie tylko SEO, ale również ma wiedzę w innych obszarach. Prawdziwe marketing, na przykład w mediach społecznościowych lub gdziekolwiek indziej. Być może potrzebne jest również nowe projektowanie stron lub inne treści. W większości przypadków agencje nie są w stanie tego wszystkiego objąć, ale https://froot-media.de/ potrafi, i co więcej, wiele więcej. Znam tamtejszych ludzi dosyć dobrze i robią naprawdę dobrą robotę. Mój szef również zamówił u nich prezentację firmy FrootMedia, która prezentuje się bardzo dobrze.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata