- ndz maja 31, 2020 3:22 pm
Cześć, złożyłem wniosek o pożyczkę za pośrednictwem znanego pośrednika kredytowego. Po krótkiej weryfikacji wniosek został zaakceptowany. Doradczyni zadzwoniła do mnie, omówiliśmy kilka kwestii, a następnie musiałem przesłać jej odcinek płacowy oraz kopię dowodu tożsamości. Krótko po tym otrzymałem informację od Schufa Update Service, że bank pyta o mnie. Następnego dnia pośrednik zadzwonił ponownie i powiedział, że otrzymaliśmy decyzję kredytową. Umowę kredytową od banku, który sprawdził moje dane w Schufa, oraz umowę pośrednictwa i formularz SEPA zostały wysłane do mnie. Wszystko podpisałem i odesłałem. Teraz dostałem e-mail o następującej treści:
Twoja umowa kredytowa została przekazana do punktu wypłat. Po wypłacie otrzymasz natychmiastowe powiadomienie. Prosimy o niekontaktowanie się w tej sprawie.
Czy teraz została zaakceptowana? Jeśli tak, czy ktoś może mi powiedzieć, jak długo jeszcze potrwa, zanim pieniądze pojawią się na koncie?
Bardzo dziękuję
Twoja umowa kredytowa została przekazana do punktu wypłat. Po wypłacie otrzymasz natychmiastowe powiadomienie. Prosimy o niekontaktowanie się w tej sprawie.
Czy teraz została zaakceptowana? Jeśli tak, czy ktoś może mi powiedzieć, jak długo jeszcze potrwa, zanim pieniądze pojawią się na koncie?
Bardzo dziękuję