Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy kredyt został zatwierdzony?

Napisany przez Hexe
Cześć, złożyłem wniosek o pożyczkę za pośrednictwem znanego pośrednika kredytowego. Po krótkiej weryfikacji wniosek został zaakceptowany. Doradczyni zadzwoniła do mnie, omówiliśmy kilka kwestii, a następnie musiałem przesłać jej odcinek płacowy oraz kopię dowodu tożsamości. Krótko po tym otrzymałem informację od Schufa Update Service, że bank pyta o mnie. Następnego dnia pośrednik zadzwonił ponownie i powiedział, że otrzymaliśmy decyzję kredytową. Umowę kredytową od banku, który sprawdził moje dane w Schufa, oraz umowę pośrednictwa i formularz SEPA zostały wysłane do mnie. Wszystko podpisałem i odesłałem. Teraz dostałem e-mail o następującej treści:
Twoja umowa kredytowa została przekazana do punktu wypłat. Po wypłacie otrzymasz natychmiastowe powiadomienie. Prosimy o niekontaktowanie się w tej sprawie.
Czy teraz została zaakceptowana? Jeśli tak, czy ktoś może mi powiedzieć, jak długo jeszcze potrwa, zanim pieniądze pojawią się na koncie?
Bardzo dziękuję

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata