Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Ankieta o emocjach w reklamach bankowych - pilnie poszukiwani uczestnicy - proszę przekazać dalej.

Napisany przez Caro22
Cześć drogie forum, Obecnie piszę moją pracę licencjacką w dziedzinie bankowości i potrzebuję waszego wsparcia! Dla mojej ankiety na temat emocji na rynku bankowym potrzebuję jeszcze około 50 uczestników. Byłoby miło, gdybyście poświęcili 5 minut i wypełnili moją ankietę, a następnie przekazali ją dalej swoim znajomym. Pod tym linkiem znajdziecie badanie: https://www.umfrageonline.com/s/0955dbe Dziękuję serdecznie! Pozdrowienia, Carolin P.S.: Każdy powyżej 18 roku życia może wziąć udział!

Re: Ankieta o emocjach w reklamach bankowych - pilnie poszukiwani uczestnicy - proszę przekazać dalej.

Napisany przez 2tneub
Masz błąd w badaniu.
Pytanie 2 brzmi: Jeśli tak, jaki jest powód?. Jeśli odpowiedziałeś nie na pytanie 1, nie powinieneś musieć odpowiadać na pytanie 2.
Jednak musisz udzielić odpowiedzi na pytanie 2, inaczej nie będziesz mógł kontynuować.

Napisany przez Caro22
Dziękuję tneub za opinię! Zarezerwowałem pole na brak decyzji zakupowej ze względu na reklamę. Wydaje się jednak, że to nie jest wystarczająco transparentne. Teraz zmieniłem to, aby pytanie nie musiało być obowiązkowo odpowiedziane. Dzięki!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata