Re: Poszukuję pożyczki od osoby prywatnej, aby tymczasowo uregulować swoje finanse.
Napisany przez Ha-He -
- pn lip 06, 2020 9:55 am
Cześć wszystkim,
Szukam[url]kredytu[/url] i chciałbym sprawdzić, czy w tym forum są ludzie, którzy mogliby pomóc.
Staram się przedstawić fakty w skrócie, ale jak najbardziej szczegółowo:
- mam 35 lat
- od 2010 roku mam stałą pracę, jestem zatrudniony
- zacząłem od wynagrodzenia 800[url]euro[/url] , w maju było to 1870, teraz mam 2100 netto
- kilka lat temu popadłem w pułapkę zadłużenia
- w zeszłym roku się ożeniłem i znowu wpisałem się do rejestru dłużników, ponieważ wreszcie wziąłem niewielki[url]kredyt[/url] , którego nie mogłem spłacić na czas z powodu innych nieprzewidzianych kosztów (...)
- udało mi się spłacić prawie wszystkie stare długi w tym miesiącu (presja była duża), ale teraz już nie daję rady - będzie lepiej z kolejnym wynagrodzeniem.;-)
Teraz nie wiem, jak zdobyć potrzebne jeszcze dziś 70[url]euro[/url] - jeśli ktoś może mi pomóc, proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczny. Chętnie udostępnię też mojego numer telefonu komórkowego, jeśli ktoś wydaje się być godny zaufania. ;-)
Ogólnie chodzi o[url]kredyt[/url] w wysokości 1500 [url]euro[/url] , który chciałbym spłacać w 24 ratach po 80 [url]euro[/url] . Chętnie przygotuję umowę pożyczki z cesją mojego wynagrodzenia.
Będzie mi miło spotkać tu dobrą duszę, która pomoże.
Pozdrowienia
Szukam
Staram się przedstawić fakty w skrócie, ale jak najbardziej szczegółowo:
- mam 35 lat
- od 2010 roku mam stałą pracę, jestem zatrudniony
- zacząłem od wynagrodzenia 800
- kilka lat temu popadłem w pułapkę zadłużenia
- w zeszłym roku się ożeniłem i znowu wpisałem się do rejestru dłużników, ponieważ wreszcie wziąłem niewielki
- udało mi się spłacić prawie wszystkie stare długi w tym miesiącu (presja była duża), ale teraz już nie daję rady - będzie lepiej z kolejnym wynagrodzeniem.
Teraz nie wiem, jak zdobyć potrzebne jeszcze dziś 70
Ogólnie chodzi o
Będzie mi miło spotkać tu dobrą duszę, która pomoże.
Pozdrowienia