Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt pozostały do spłaty

Napisany przez moeperry
Cześć, jeżeli chcę spłacić kredyt całkowicie przed zakończeniem okresu na odstąpienie, to czy muszę spłacić sumę, którą bank przelał na moje konto przy wypłacie kredytu, czyli bez odsetek? Czy muszę spłacić sumę, którą bank przelał na moje konto przy wypłacie kredytu plus odsetki? Czy bank ponownie obliczyłby i zmniejszył obciążenie odsetkami w przypadku całkowitej spłaty kredytu po zaledwie jednym miesiącu? Pozdrawiam, moe perry

Napisany przez moeperry
Zgodnie z umową banku Santander możliwe jest wcześniejsze rozwiązanie umowy poprzez obliczenie opłaty całkowitej w wysokości 1%. Moje pytanie brzmi, co w takim razie z odsetkami? Czy bank po spłaceniu całego kredytu po zaledwie jednym miesiącu ponownie obliczy i zmniejszy obciążenie odsetkami? Nic na ten temat nie znalazłem w umowie. Pozdrawiam, Moe Perry

Napisany przez Dante
Najłatwiejszym sposobem będzie prawdopodobnie skontaktowanie się z Santanderem i zapytanie, jaka byłaby wysokość kwoty do spłaty.

Napisany przez Birgit
Zazwyczaj bieżące saldo plus rekompensata za wcześniejszą spłatę

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata