Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Westport

Napisany przez ADMCI4
Cześć drodzy użytkownicy forum, czy ktoś z Was zna Westport Crescent Holdings Limited w Kanadzie i czy ktoś miał z tą firmą jakiekolwiek pozytywne lub negatywne doświadczenia? Znajomy z mojego otoczenia ma poważne problemy z tą firmą i szuka kontaktu z osobami, które miały z nią do czynienia.

Napisany przez grossgeld
Jestem inwestorem w firmie Westport od 2004 roku, zainwestowałem tam pieniądze i czekam na ich zwrot od 2005 roku. Byłem uspokajany, ale od lutego 2008 roku nie otrzymuję żadnych odpowiedzi na moje e-maile. Mieszkam w okolicach Hesji i mam nadzieję na informację zwrotną od Państwa, czy firma nadal istnieje?

Napisany przez mbclkcabrio
KleinH pisze: Cześć drodzy użytkownicy forum, Czy ktoś zna Westport Crescent Holdings Limited w Kanadzie i czy ktoś miał jakiekolwiek pozytywne czy negatywne doświadczenia z tą firmą? Mój znajomy ma poważne problemy z tą firmą i poszukuje osób z doświadczeniem w tej sprawie.
także jestem poszkodowanym przez tę firmę. Czy możemy się proszę wymienić doświadczeniami?

Napisany przez samsung
Cześć, również jestem dotknięty tym problemem, proszę o wymianę informacji. Dziękuję.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata