- pn gru 28, 2020 1:06 pm
"
To pytanie, co zostało uszkodzone, Ale czy zatrzeżnia ono tylko zlew jest nieszczelny i nie powstały szkody poległą, to chyba żadne [url]ubezpieczenie[/url]. Jeśli mebel kuchenny został uszkodzony (np. opuchnięty itd.), wtedy jest to [url]ubezpieczenie[/url] domowe.
Po prostu spróbuj wymienić nową uszczelkę i po sprawie. Nigdy nie wykonywałeś prac ręcznych? Nie zwiększałbym mojego współczynnika szkód z powodu tak małej szkody. Przy następnej prawdziwej szkodzie, zazwyczaj dochodzi do wypowiedzenia umowy.
Wygląda na to, że uszkodzona jest bateria, czyli urządzenie, do którego z jednej strony wpływa woda z rury, a z drugiej wypływa. Ale woda nie wypływa tylko z wyjścia, ale także z pomiędzy wewnątrz baterii.
Ponieważ nasze [url]ubezpieczenie[/url] obejmuje również baterie, mam trudności z określeniem, czy bateria jest ubezpieczona - w takim razie oszczędzam [url]ubezpieczenie[/url] i kupuję nowy baterię na własny koszt.
Około 300 zł.
...Nigdy nie byłeś aktywny manualnie? Nie zwiększałbym mojego współczynnika szkód z powodu tak małej szkody...
Dobrze jest słyszeć dzwony, ale trzeba też wiedzieć, gdzie one wiszą.