Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czynniki wpływające na wysokość składki ubezpieczenia samochodu

Napisany przez ADMCI4
Mam 22 lata i wczoraj kupiłem swój pierwszy własny samochód. Wprowadziłem dane tego samochodu do Internetu i zauważyłem, że muszę zapłacić bardzo wysoką składkę ubezpieczeniową dla tego typu pojazdu. Czy przy ustalaniu kwoty składki odgrywają rolę inne czynniki? Czy mam na to wpływ, a może mogę jakoś obniżyć składkę ubezpieczeniową? Pozdrowienia, Lennart

Napisany przez Flori
Tak, istnieje wiele innych czynników, takich jak przejechane w danym roku kilometry itp. Wykonałem wiele porównań cen ubezpieczeń samochodowych, używając różnych informacji (które oczywiście muszą być prawdziwe!).

Napisany przez ADMCI4
Lennart pisze: Mam 22 lata i wczoraj kupiłem moje pierwsze własne auto. Wprowadziłem dane pojazdu do internetu i odkryłem, że muszę zapłacić bardzo wysoką składkę ubezpieczeniową dla tego typu pojazdu. Czy w ustaleniu tej kwoty odgrywają rolę inne czynniki? Czy mam na to wpływ, czy mogę jakoś obniżyć składkę ubezpieczeniową? Pozdrowienia, Lennart
Kilka miesięcy temu też stanąłem przed tym samym problemem. Ostatecznie zarejestrowaliśmy pojazd na moją mamę z powodów finansowych - było to nieco tańsze.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata