Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam kredytu prywatnego / Wskazówki mile widziane / Dostępne zabezpieczenia

Napisany przez Tobi273
Dzień dobry.

Kto może mi dać wskazówki dotyczące pożyczki prywatnej bez sprawdzania w bazie danych Schufa? Miałem negatywne wpisy w Schufa (obecnie wszystko spłacone), ale będą one w bazie jeszcze około 1,5 roku. Banki odrzuciły mnie pomimo dobrego dochodu. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony, roczny dochód brutto wynosi około 49 000€.

Potrzebuję pożyczki w wysokości od 9000 do 12 000€. Kto może mi dać wskazówki lub pomoc? Gdzie mogę najszybciej uzyskać taką kwotę najlepiej jako pożyczkę prywatną? Chętnie również z oprocentowaniem od 10 do 15%.

Re: Szukam kredytu prywatnego / Wskazówki mile widziane / Dostępne zabezpieczenia

Napisany przez 2tneub
Jeśli masz dobre relacje z pracodawcą, porozmawiaj z nim. W przypadku ujemnych stóp procentowych niektórzy cieszą się, że mogą sensownie wykorzystać niewykorzystaną płynność i zamiast płacić ujemne odsetki, mogą jeszcze zarobić odsetki.

Na co będzie przeznaczony kredyt? Na samochód?

Napisany przez volltilger
No cóż, banki pewnie mają swoje powody, brzmienie „drinne stehen” brzmi jak Berlin/Wschód, bez szans. Wskazówka: Czekaj, aż wskaźniki kredytowe będą odpowiednie albo przeprowadź się, najlepiej po ukończeniu kursu językowego! ?

Napisany przez Marc2512
volltilger pisze:
Tja, banki pewnie mają swoje powody, „być w środku” brzmi jak Berlin/Wschód, bez szans. Wskazówka: Poczekaj, aż kondycja finansowa będzie odpowiednia lub przeprowadź się, najlepiej po kursie językowym!

Napisany przez 2utopus
Zwariowany świat - niektórzy chcą uniknąć -0,5% odsetek ujemnych - inni natomiast chcą płacić 15% odsetek dodatnich ...

Kiedyś istniał Bank Von Essen, ale obecnie połączył się z innym bankiem. Nie mam jednak informacji czy Consors Finanz również oferuje kredyty bez sprawdzania w bazie danych Schufa.

Napisany przez MJay
Tobi273 pisze:
Dzień dobry.

Kto może dać mi wskazówki dotyczące pożyczki prywatnej bez sprawdzania w bazie BIK? Miałem negatywne wpisy w BIK (wszystko zostało już spłacone), a mimo to będą one widniały jeszcze około 1,5 roku.

Banki odrzuciły mnie pomimo dobrego dochodu. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony, roczny dochód brutto wynosi około 49 000 €.

Chciałbym pożyczyć od 9000 do 12 000 €.

Kto może dać mi wskazówki lub pomoc? Gdzie szybko mogę uzyskać tę kwotę najlepiej jako pożyczkę prywatną? Chętnie z oprocentowaniem od 10 do 15%.

Cześć Tobi,

czy udało ci się coś osiągnąć?
Również mam podobne problemy.

W ostatnich latach rezygnowałem, spłacałem długi i stałem się odpowiedzialny za moje zobowiązania, dlatego wciąż mam złą historię w BIK.

Szukam pożyczki w wysokości 1500 € i nie mogę się dalej posunąć.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Consors Finanz nie oferuje kredytów bez sprawdzania w Schufa. Bank Sigmabank w Liechtensteinie oferuje małe kredyty. Jednak zazwyczaj to kropla w morzu potrzeb. Czy istnieją tu 100% zabezpieczenia dla ewentualnego inwestora?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata