Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Ograniczenie ram finansowych na karcie kredytowej

Napisany przez ADMCI4
Za dwa miesiące skończę 18 lat i chciałbym poszerzyć swój zakres finansowy. Wiem od znajomych, że wtedy można także ubiegać się o kartę kredytową. Wydaje mi się to bardzo korzystne, ale martwię się, że mogłoby to prowadzić do dużych pokus, którym nie potrafiłbym się oprzeć. Czy istnieje możliwość ustanowienia limitu dla karty kredytowej? Pozdrowienia Karo

Napisany przez ADMCI4
Karo pisze: Za dwa miesiące skończę 18 lat i chciałbym wtedy poszerzyć swoje możliwości finansowe. Od znajomych wiem, że wtedy można też składać wniosek o kartę kredytową. Uważam, że byłoby to bardzo korzystne, ale martwię się, że mogłoby to prowadzić do wielkich pokus, którym nie zdołam się oprzeć. Czy istnieje możliwość ustawienia limitu na karcie kredytowej? Pozdrowienia Karo
Gdy dostałem swoją kartę kredytową prawie cztery lata temu w wieku 18 lat, automatycznie miała limit w wysokości 500 euro, który został obciążony moim kontem oszczędnościowym po około tygodniu.

Napisany przez PI112
Cześć, Możesz sam ustalić wysokość limitu, oczywiście tylko do udzielonego przez swoją bank granicy. Pozdrowienia, Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata