Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Bezpłatna karta kredytowa dla studentów?

Napisany przez SB09
Cześć, obecnie szukam dostawcy pożyczek, który wyda kartę kredytową studentom bez stałego miesięcznego dochodu. Dotąd miałem problemy z dwoma znanymi instytucjami kredytowymi, które zauważyły, że nie spełniam wymogów kredytowych, ponieważ nie mam stałych dochodów... Pozdrawiam, SB09

Napisany przez ProperSoul
Cześć, jestem również studentem i wiem, o czym mówisz. Na początku roku założyłem konto DKB Cash. Zwróciłem na to uwagę dzięki https://www.321finanzcheck.de w kategorii Najlepsze konto osobiste. Mam limit kredytowy w wysokości 500 euro, ponieważ nie mam stałego dochodu. Ponadto mogę bezpłatnie wypłacać pieniądze na całym świecie za pomocą bezpłatnej karty VISA (jednocześnie to konto oszczędnościowe z oprocentowaniem w wysokości 2,05% w skali roku). Już skorzystałem z tej opcji w Irlandii, Kanadzie i we Włoszech. Mam nadzieję, że mogłem ci pomóc. Pozdrawiam, ProperSoul

Napisany przez david71
W Landesbank Berlin (LBB) uczniowie i studenci powyżej 18 roku życia mogą otrzymać kartę kredytową z limitem 1000 euro bez konieczności przedstawiania dochodu i bez sprawdzania w bazie dłużników. Jest to karta Visa, a nie prepaid. Kosztuje 12 euro rocznie, a poza tym nie ma żadnych dodatkowych opłat.

Napisany przez ProperSoul
Karta VISA DKB w ramach oferty DKB Cash to również prawdziwa karta VISA i nie generuje żadnych opłat. To tyle.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata