Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwane: pożyczka prywatna 15.000 euro - odsetki do uzgodnienia.

Napisany przez olsnpf
Cześć,

Jak niektórzy inni tutaj na forum, również ja chciałbym skorzystać z okazji i zapytać, czy są tutaj zainteresowane osoby prywatne jako inwestorzy.

Z osobistych powodów chciałbym to zrobić także bez udziału banku. Rozumiem, że wiąże się to z większym ryzykiem przy udzielaniu pożyczki, które jestem gotowy uwzględnić w wyższych odsetkach (VHB).

pożyczka byłaby potrzebna tylko na 6 miesięcy i byłaby spłacana miesięcznie (wraz z odsetkami). Jestem oczywiście gotów ujawnić moje dochody i podpisać umowę pożyczki.

O sobie: 38-letni akademik w wyższym stanowisku kierowniczym.

W przypadku poważnego zainteresowania (chętnie również częściową kwotą), proszę o kontakt prywatną wiadomością.

Pozdrowienia

Napisany przez BenniG
Cześć olsnpf,

ponieważ przeczytałeś również inne wpisy tutaj, powinieneś wiedzieć, że nikt tutaj nie oddaje 15 000 €.

Jako pracownik akademicki na stanowisku kierowniczym powinieneś w wieku 38 lat łatwo zdobyć 15 000 €.
Skoro u ciebie nie jest to jednak przypadkiem, mam poważne wątpliwości co do twojego potencjału finansowego.

Pozdrowienia
BenniG

Napisany przez 2utopus
Dlaczego nie oszczędzasz przez następne 6 miesięcy niemal 3000 euro miesięcznie (plus odsetki) i nie spłacisz sobie kredytu? Jak jest z pożyczką od pracodawcy lub od przyjaciół/rodziny? Dlaczego nie bank? Czy możliwe byłoby sprawdzenie Twojej historii kredytowej w Biurze Informacji Kredytowej?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata