Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Szukam kredytu.

Napisany przez Blacky
Cześć drogi czytelniku. W ten sposób poszukuję prywatnego kredytu w wysokości 5000 euro. Jestem zatrudniony i już wyszedłem z okresu próbnego. Dochód: 1760 miesięcznie Kwota kredytu: 5000 Oprocentowanie: Do ustalenia Okres kredytowania: od 10 do 12 miesięcy Dokumenty: Ostatni dowód wpłaty, kopia dowodu osobistego Chciałbym zrezygnować z banków i znaleźć prywatną osobę, która może pomóc.

Napisany przez 2titan1981
Najlepiej zapytać prywatne osoby w rodzinie. Wszelkie inne informacje od nieznajomych nie będą możliwe.

Napisany przez Blacky
Zapytałem już mojej rodziny, ale nie mogą pomóc.

Następnie skorzystaj z kredytu odnawialnego

Napisany przez Blacky
Haha, mam debet w wysokości 500.

Napisany przez Dante
Idź do banku i powiedz im, że powinni dodać tam zero. Jeśli wiarygodność jest odpowiednia, to nie powinno być problemu.

Napisany przez Blacky
Przy dochodzie w wysokości 1769 nie otrzymam możliwości korzystania z debetu w wysokości 5000 euro

Napisany przez Dante
Zazwyczaj możliwe jest uzyskanie dwu- lub trzykrotność miesięcznych dochodów jako ramy dostępności bez problemów.

Napisany przez Blacky
Dziękuję za informację, ale niestety nie. Nadal szukam pożyczki P2P

Napewno znajdzie się osoba, która udzieli ci pożyczki, ale zazwyczaj zadaje pytanie o grupę krwi, aby w razie braku zabezpieczenia pożyczki można było wykorzystać pożyczkobiorcę. Wszystko zależy od środowiska. Wtedy bank i agencja ratingowa na pewno zostaną wyeliminowane

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata