Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Problem z e-mailem? Spam czy problemy techniczne?

Napisany przez vizzy
... wygląda na to, że forum finansowe ma mały problem organizacyjny i techniczny. Odpowiadając na wątek, otrzymałem już tę odpowiedź aż 25 razy i nie widać końca. Przycisk do usunięcia całego konta wydaje się być bardzo dobrze ukryty lub po prostu nie istnieje. Niestety, nie było dotąd żadnej reakcji ze strony redakcji na moje maile. Także forum musi czasem być konserwowane i pielęgnowane... Wiem, że to dużo pracy. Tylko tak btw: zauważyłem, że dostaje coraz więcej spamu na adres e-mail zarejestrowany tutaj. Czy adresy są sprzedawane? O, to niedobrze... Proszę usunąć moje konto kompletnie i usunąć z bazy danych. Z powodu wyżej wymienionych problemów usunę teraz ten adres e-mail.

Re: Problem z e-mailem? Spam czy problemy techniczne?

Napisany przez admin
... wygląda na to, że forum finansowe ma mały problem organizacyjny i techniczny. odpowiadając na wątek, otrzymałem tę odpowiedź już 25 razy w mojej skrzynce mailowej i nie widać końca. przycisk do usunięcia całego konta wydaje się być bardzo dobrze ukryty albo po prostu nie istnieje. niestety nie ma żadnej reakcji z redakcji na moje maile. forum musi być od czasu do czasu konserwowane i pielęgnowane... znam to i wiem, że to wiele pracy. poza tym, zauważyłem coś zabawnego: dostaję coraz więcej spamu na ten adres email, który jest używany do rejestracji na forum. Czyżby adresy z forum były sprzedawane? oO źle, źle proszę usunąć moje konto całkowicie i wyrzucić mnie z bazy danych. z powodu powyższego problemu, będę teraz usuwać ten adres email. -- Cześć vizzy, gwarantujemy, że NIE udostępniamy adresów email! Nie znam takiego błędu. Przekazuję dalej ten problem i w miarę możliwości go naprawię. Pozdrowienia Admin

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata